Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 2 van de zomervakantie! week 30 - 2023

Maandag 24 juli 

Er is weer een nieuwe vakantie week aangebroken bij Sportstuif en ook vandaag stonden er weer leuke activiteiten op de planning. In de ochtend hebben we Crazy 88 gespeeld. Hierbij hadden we de kinderen in twee groepen verdeeld. Elke groep krijgt een boekje mee met daarop 88 verschillende opdrachten, die de kinderen moesten uitvoeren. Per uitgevoerde opdracht kreeg jouw team één punt. Het groepje met de meeste punten, had het spel gewonnen! Na de lunch, zijn we naar Speelboerderij de Hooiberg in Bladel gegaan. Hier hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen en knutselen. Het was wederom weer een geslaagde dag!

Dinsdag 25 juli 

Het was vandaag lekker weer en dus ideaal om lekker naar buiten te gaan. In de ochtend hebben we levend stratego gespeeld. Er werden twee kampen gemaakt met ieder haar eigen vlag om te verdedigen. Iedereen kreeg een kaartje met daarop een dier. Wanneer je iemand tikt, moet je elkaars kaartje laten zien. Het dier dat sterker is, heeft gewonnen en mag het kaartje meenemen. Degene die geen kaartje meer heeft, gaat terug naar zijn of haar eigen kamp en moet een nieuw kaartje halen. Het team dat als eerste de vlag had veroverd, had het spel gewonnen! In de middag stonden verschillende waterspelletjes op de planning, maar vanwege het slechte weer hebben we iets anders verzonnen. We hebben namelijk de Sportstuif Spelenkermis gespeeld. Ook hier werden de kinderen in groepjes verdeeld en moesten er verschillende spellen uitgevoerd worden. Spellen, zoals blikgooien, zaklopen, hoepel loop, oberrace en nog veel meer! Het was weer een bewogen, maar super toffe dag!

Woensdag 26 juli 

De week is alweer doormidden en ook vandaag hebben we weer een leuk uitstapje gehad. Vandaag zijn we namelijk heel de dag naar Speeltuin de Splinter in Eindhoven gegaan! Het was prima weer om lekker naar de speeltuin te gaan en de kinderen hebben wederom genoten van weer een dag bij Sportstuif!

Donderdag 27 juli 

De donderdag begon met vrij spelen. De kinderen hebben buiten gevoetbald en gebruik gemaakt van de buiten speel materialen. Na het fruit eten, hebben we de Alleskunner gespeeld. Bij de Alleskunner, was het de bedoeling dat ieder kind verschillende opdrachten uitvoerden. Voorbeelden van die opdrachten, zijn tennisballen vangen, piramide bouwen, hoepeldans, ranjapong en nog veel meer! Het kind dat aan het einde van het spel de meeste punten had, was de Alleskunner van Sportstuif Valkenswaard! Na de boterhammetjes, zijn we naar We Jump in Helmond geweest. Hier hebben de kinderen lekker kunnen springen op de trampolines en coole kunstjes kunnen doen!

Vrijdag 28 juli

Het einde van de week is aangebroken en vandaag zijn we in de ochtend naar de bioscoop gegaan. We zijn bij Cinema Gold in Veldhoven geweest en daar hebben we de film: De Bellinga’s: Vakantie op Stelten gekeken. De kinderen vonden de film leuk en waren erg enthousiast. In de middag hebben we Weervolven van Wakkerdam gedaan en vrij gespeeld. En zo kwam er weer een einde aan week twee van de vakantie!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches