Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne Ast Sanne Ast
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

1 April, kikker in je bil! Week 13-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 13!

Maandag 29 maart
De paaseitjes actie is gestart, en het is meteen een succes! Door heel Valkenswaard en Dommelen zijn maar liefst tien blauwe paaseieren verstopt. Wanneer je er één hebt gevonden mag je deze mee naar huis nemen, er een foto van maken en naar ons sturen. Je krijgt dan een cadeautje van ons. We kregen direct een reactie dat er één gevonden was, super leuk! Hopelijk worden alle tien de eieren de komende week gevonden.

Dinsdag 30 maart
Het is weer zomers weer, super fijn! Hier genieten wij altijd van. We zorgen ervoor dat de kinderen voldoende drinkmomenten hebben en vandaag hebben we ze zelfs voor het eerst weer ingesmeerd met factor 50. Sascha en Cas van Sportief Valkenswaard hadden verschillende spelletjes voor ons bedacht. We gingen aan de slag met een circuitje waarbij je moest voetballen en gooien. Ook speelden we Chinees voetbal. Op het laatst sloten we af met een gewoon potje voetbal, dit was heel erg spannend!

Wisten jullie dat wij kinderen naar hun sporttraining of zwemles kunnen brengen? Deze week brachten we voor het eerst een kindje weg naar zijn training bij hockeyclub HOD. U kunt altijd informeren voor de mogelijkheden via info@sportstuif.nl !

Woensdag 31 maart
Ook vandaag tikt de thermometer 25+ graden aan, heerlijk! Wij gaan met de jongens op pad naar het Frans van Best park. Hier hebben we fijn gespeeld met de klimtoestellen, schommels en wipwap. Vervolgens haalden we een lekker ijsje bij Smaakvol. We waren gelukkig op tijd, toen we vertrokken zagen we een hele lange rij! Om de middag af te sluiten gingen we nog op zoek naar de blauwe paaseieren, helaas zonder succes..

Donderdag 1 april
1 april, kikker in je bil! Jennemieke werd meteen bij het ophalen voor de gek gehouden bij basisschool de Grasspriet. De oude klassieker "je veter zit los!" valt nog steeds goed in de smaak bij de kinderen. Eenmaal op de bso gaan we snel weer over tot de orde van de dag: sporten! Casper en Dominique hebben verschillende spelletjes voorbereid. We startten met drie is teveel tikkertje. Vervolgens gingen we leeuwenkooi doen, we hadden een paar super goede leeuwen die je konden tikken als je in de kooi was. We sloten af met Chinees voetbal en nog een tikspel. Ondertussen was Jennemieke binnen bezig met van alles klaarzetten. Wat zou er gaan gebeuren? Na alle sportactiviteiten werden de kinderen bij elkaar geroepen. We gaan binnen paaseitjes zoeken! De kinderen gingen razendsnel door het gebouw heen en de eitjes waren binnen een mum van tijd gevonden.

Vrijdag 2 april
Vandaag hadden we een gezellige grote groep jongens! We startten de middag met lekker vrij spelen en voetballen. Het was erg lekker weer, dus dat was geen straf! Binnen hebben we weer paaseitjes gezocht. Ze zaten in alle hoeken en gaten. In de middag hebben we met Desiree buiten nog verschillende spelletjes gedaan. De tijd vloog voorbij!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches