Super BSO. Mijn zoontje vindt het geweldig, krijg hem met moeite weer mee naar huis, dus dat is altijd een goed teken. Altijd lekker buiten en actief bezig! Ga zo door!

Nancy Donders Nancy Donders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Week 1 van de zomervakantie! Week 29 - 2023

Week 1

Maandag 17 juli 

De zomervakantie bij is weer aangebroken bij Sportstuif en we gaan er weer een paar fantastische weken van maken! Week 1 beginnen we met vrij buiten spelen. We hebben voetbalspelletjes gedaan en gestoepkrijt. Na de lunch, zijn we naar Monkey Town Valkenswaard gegaan! Door het regenachtige weer, was het maar goed dat we naar een binnen speeltuin zijn gegaan. De kinderen hebben een geslaagde dag gehad!

Dinsdag 18 juli 

Onze dag begon met een, altijd leuke, workshop van Stefanie! Dit keer hebben we ieder een eigen steen versierd. Stefanie kwam met een volle kist met stenen, maar die waren aan het einde van de ochtend allemaal op! Dat wil dus zeggen dat de workshop geslaagd was. In de middag scheen de zon en was het tijd voor het Super Mario Bros spel. De kinderen werden verdeeld in drie groepen, die verschillende spellen moesten uitvoeren. Spellen, zoals memorie, ren je rot en verschillende parcourtjes!

Woensdag 19 juli 

Vandaag hadden we een klein, gezellig groepje en zijn we de hele dag bij Speeltuin Geenhoven geweest! Aan het einde van de middag hebben we Lego Masters gespeeld. Hierbij was het de bedoeling dat elk groepje een eigen Lego creatie bouwden en daaruit werd een mooiste creatie gekozen. Mooi om te zien hoe creatief iedereen is!

Donderdag 20 juli 

In de ochtend hebben we eerst buiten gespeeld en na het fruit eten hebben we prachtige regenbogen geknutseld. Onze creatievelingen kunnen ook echt alles! In de middag hebben we het Sportstuif Rad van Fortuin gedaan. Hierbij werden de kinderen verdeeld in 3 groepen. Op het Rad van Fortuin, staan verschillende cijfertjes met ieder zijn eigen spel/opdracht. Alle groepen voeren het spel/opdracht uit en de groep die dat het beste doet, krijgt de meeste punten. De groep die aan het einde van het spel de meeste punten heeft behaald, heeft het spel gewonnen!

Vrijdag 21 juli 

De dag begonnen we met een gezond schaaltje fruit. Ook in de vakantie zorgen wij ervoor dat we onze vitamientjes binnen krijgen! Na het fruit eten, hebben we onze eigen boterhammetjes gesmeerd en zijn we naar Speeltuin de Splinter in Eindhoven gegaan. Hier hebben we een hele ochtend gespeeld en boterhammetjes gegeten. Na de boterhammetjes begon het wat te druppelen en daarom hebben we onze spulletjes gepakt en zijn we doorgereden naar Ballorig in Veldhoven. Ook hier hebben de kinderen een hele middag heerlijk kunnen spelen!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches