Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterspelletjes, ijsjes en speeltuin Geenhoven! Week 24 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 24!

 

Maandag 13 juni: 

Na het fruit eten kwam Stefanie van Handmates weer een leuke knutsel activiteit geven. De kinderen mochten allemaal schelpen en stenen beschilderen. Terwijl de knutselwerken aan het drogen waren, gingen de kinderen lekker buiten spelen. Daarna konden ze nog iets op de stenen en schelpen maken met glitters. De kinderen vonden het allemaal super leuk en er kwamen mooie creaties uit.

   

 

Dinsdag 14 juni: 

Vandaag was het weer een lekkere zonnige dag. Na het fruit eten hadden de stagiaires Veerle en Pepijn de activiteiten weer verzorgd. Bij Veerle hebben ze politie en boefje gedaan in de vorm van 2 is te veel. Na een tijdje wisselde de groepen van activiteit. Bij Pepijn hebben ze het dirigenten spel gedaan. Iedereen deed super leuk mee en het waren weer 2 geslaagde activiteiten. 

 

Woensdag 15 juni:

Na de boterham besloten we gebruik te maken van het warme weer en hebben we op de BSO wat waterspellen gedaan met de kinderen die mee wilde doen. De andere kinderen hebben in het bos lekker gekliederd met water en zand. In de middag zijn we nog naar speeltuin Geenhoven geweest, daar kon iedereen even afkoelen in het water met natuurlijk een ijsje erbij. 

 

Donderdag 16 juni: 

Vandaag was het weer een drukke dag, dus hadden we de groep in tweeën gedeeld. De ene helft begon met een water estafette, hierbij moest een parcours afgelegd worden met een beker water op een dienblad. De andere helft begon met watertikkertje, de tikker kreeg een waterspuit en als je door het water geraakt werd was je af. Na de activiteiten mocht iedereen nog vrij spelen. 

   

 

Vrijdag 17 juni: 

Ook vandaag stond na de boterham speeltuin Geenhoven weer op het programma. Alle kinderen hebben weer lekker met het water gespeeld, maar een ijsje kon zeker niet ontbreken met dit warme weer. Eenmaal terug bij Sportstuif hebben we in de schaduw nog badminton gespeeld, de kinderen vonden de clinic zo leuk vorige week! Het was weer een geslaagde week.

   

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches