Een BSO naar mijn hart! De gehele dag staat in het thema van sport en spel! Lekker bezig zijn ipv saai binnenblijven. Dikke vette aanrader!

Petra Akkermans Petra Akkermans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterspellen, buitenspelen en obstacle run! Week 25 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 25!

 

Maandag 20 juni
Het was vandaag weer heerlijk weer. Na het fruit eten zijn we lekker allemaal naar buiten gegaan. De kinderen mochten vrij spelen. Ze waren zelf wel allemaal verschillende activiteiten aan het doen. Ze waren aan het voetballen, dansen, in de bossen aan het spelen. De kinderen hebben zich vandaag goed vermaakt en wij hebben ervan genoten om dit te zien en met hun spelletjes mee te mogen doen.

 

Dinsdag 21 juni
vandaag waren onze stagiaires weer verantwoordelijk voor de activiteiten. Ze hadden weer leuke spellen bedacht. De groep werd weer in tweeën gesplitst. De oudere kinderen begonnen bij Veerle en gingen daar kat en muis doen. De jongere kinderen begonnen bij Pepijn en gingen daar het oberspel doen. De bedoeling was eigenlijk om het met water te doen, maar omdat het toch nog een beetje fris was vandaag had hij ervoor gekozen om het met tennisballen te doen. Na een tijdje wisselde de groepen van spel. Iedereen heeft super leuk meegedaan en het was een leuke dag.

 

Woensdag 22 juni
Nadat alle kinderen opgehaald waren en we een boterham hadden gegeten, zijn we buiten waterspelletjes doen. We hadden emmers met water en sponzen buiten gezet en iedereen mocht elkaar nat gooien. Dit was ook goed gelukt, want Kenny en Maud waren helemaal doorweekt. Na de spelletjes konden we even lekker opdrogen in het zonnetje en hebben we nog gefrisbeed. Ondanks dat we vandaag een dagje op de BSO bleven heeft iedereen zich prima vermaakt en hebben we weer een leuke dag gehad.

     

 

Donderdag 23 juni
Na het fruit eten zijn we lekker naar buiten gegaan. Ook vandaag stonden er weer waterspelletjes op het programma, omdat het deze week natuurlijk heerlijk warm is. De groep werd weer in tweeën gesplitst. De ene groep begon bij flessenvoetbal en de andere groep moesten sponzen over hun hoofd doorgeven om het zo snel mogelijk in de andere emmer te krijgen. Ondanks dat de kinderen al nat genoeg waren van de spelletjes begon het ook nog eens super hard te regenen, dus zijn we allemaal binnen gaan schuilen. Verder had iedereen nog lekker vrij gespeeld.

 

Vrijdag 24 juni
Vandaag was de dag waar we al weken naar uitkeken. Onze Obstacle Run stond op het programma. Heel de ochtend hebben we gebruikt voor het klaarzetten van alle obstakels en het parcours. Nadat we de kinderen opgehaald hadden bleek het weerbericht ons tegen te zitten, dus hebben we helaas moeten beslissen de Obstacle Run naar 8 juli te verplaatsen. Doordat het parcours toch al voor een groot deel klaar stond hebben we de run maar met de kinderen gelopen die op dat moment bij ons op de BSO waren. Ze vonden het allemaal super leuk en hebben alvast een voorproefje voor 8 juli gehad.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches