Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterspelen, buiksschuiven en tikspellen. Week 36 - 2023.

Maandag 4 september

Het begin van een nieuwe schoolweek. Deze week zien de weersvoorspellingen er heel goed uit. Het lijkt een mooie zomersweek vol zon en hoge temperaturen te gaan worden. Vandaar dat we de activiteitenplanning op het weer aanpassen. Op maandagmiddag hebben we heerlijk in het zonnetje tik- en afgooispellen met water gedaan. Met een spons in de hand probeerde de kleinste elkaar af te tikken en te onthouden door wie ze nat getikt waren. Met de oudere kinderen hebben we een afgooispel gedaan. Het water was lekker verkoelend.

        

Dinsdag 5 september

Vandaag was het tijd voor Water estafette. Met een natte spons door de pylonnen slalommen en dan hem zo snel mogelijk uitknijpen in de emmer. Het team dat het meeste water over had gebracht, was de winaar! De kinderen waren heel fanatiek, deden super leuk mee en vonden het heerlijk om met water spelletjes te spelen vandaag. Het was feest toen ook de buikschuifbaan tevoorschijn werd getoverd. En toen de juffen ook ging glijden was het feest compleet. We genieten van het heerlijke nazomerse weer. 

    

Woensdag 6 september

Vandaag was het weer een zomerse dag in Valkenswaard. Met temperaturen van boven de 30 graden hebben we een leuke activiteit uitgezocht met wat verkoelingsmogelijkheden. Vandaar dat we met de bus naar Eindhoven waren gereden. In Eindhoven zijn we naar Speeltuin De Splinter geweest. Hier konden kinderen spelen in het ondiepe spetterbad, klimmen in een kasteel of kijken bij de kinderboerderij. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. Tussendoor hebben we nog even vers fruit gegeten en verkoelen koude ranja gedronken. 

 

Donderdag 7 september

Vandaag hebben we eerst lekker met zijn allen fruit gegeten en wat ranja gedronken. Voordat de kinderen buiten konden beginnen met de activiteiten, smeren we ze altijd in met zonnenbrand, want niemand wil natuurlijk verbranden. De activiteiten van vandaag waren de Buikglijden op de Buikschuifbaan en Flessentrefbal. De buikschuifbaan was helemaal vol zeepsop gesproeid en de kinderen konden op een band helemaal naar het einde van de baan glijden! Het flessentrefbal was een leuk spel waarbij met een zachte bal de bidons gevuld met water moesten worden omgegooid. Als je alle bidons omgegooid had, was je de winnaar! Na het spelen op de buikschuifbaan hebben we heerlijk een verfrissend IJSJE gegeten. Dit hadden de kinderen wel verdiend na al het spelen en sporten in de warmte.    

  

Vrijdag  8 september

Vandaag was het weer een korte schooldag. We hebben eerst lekker een boterham gegeten met zijn allen en daarna zijn we de buikschuifbaan gaan klaarleggen. Eerst moest nog even wat extra zeepsop ingeslagen worden. Het was weer lekker weer vandaag, vandaar dat we daar lekker buiten konden spelen en weer konden gaan glijen over de buikschuifbaan. De kinderen hebben zich er heel erg mee vermaakt en ging de tijd weer veel te snel voorbij. Na het eten van een ijsje in plaats van een koekje hebben we nog even in het bos gespeeld voordat alle kinderen weer werden opgehaald.

Deze zomerse week is weer voorbij gevlogen, hopelijk volgende week weer zo'n top week! 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches