Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5   /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verstoppertje in het donker, Monkeytown en Malpie Hoeve! Week 4 - 2022

Maandag 24 Januari

De dag begon al in de ochtend voor twee kinderen van T Smelleken, zij hadden een studiedag. Bij ons betekend een studiedag altijd een feestdag, op zo’n dag gaan we altijd wel iets leuks doen. Helaas zijn er op dit moment nog niet veel dingen open waar we naartoe kunnen gaan, maar dat houdt ons niet tegen om op pad te gaan. Nadat de kinderen eerst lekker op de BSO hebben gespeeld zijn we na de lunch naar een kinderboerderij gegaan in de buurt van de BSO. Daar hebben we bij de dieren gekeken en nog even in de speeltuin gespeeld. Daarna zijn we naar de Malpie Hoeve gegaan om een lekker ijsje te eten. Toen was het weer tijd om terug te gaan naar de BSO en de andere kinderen op te halen. Toen alle andere kinderen er ook waren zijn we begonnen met het fruithapje en zijn we daarna buiten gaan spelen met z’n alle. Hier hebben we het spel WC tikkertje gedaan! Nadat we dit enkele rondes hadden gedaan mochten de kinderen nog even vrij spelen voordat ze alweer op werden gehaald.

  

 

Dinsdag 25 Januari

Normaal een hele drukke dag op de BSO, maar vandaag lekker rustig. Na het fruithapje zijn de kinderen naar buiten gegaan en konden zij vrij spelen, hierdoor hadden een paar leiders de tijd om de kantine op z’n kop te zetten voor Verstoppertje in het donker! Toen alles klaar stond in de kantine mochten alle kinderen naar binnen komen, hier hebben we met alle kinderen een paar rondjes Verstoppertje in het donker gedaan voordat de kinderen alweer op werden gehaald.

 

Woensdag 26 Januari

YES! Alles mag weer open! Onze woensdaggroep staat al te springen om iets leuks te gaan doen. De kinderen mochten samen kiezen waar we vandaag naartoe zouden gaan, het was Monkeytown geworden! Snel de lunch opeten en dan naar onze overburen toe om lekker de hele middag te klimmen en klauteren. De tijd vloog voorbij en voordat we het in de gaten hadden moesten we alweer terug naar de BSO, omdat de kinderen elk moment opgehaald konden worden. Het was een leuke middag!

 

Donderdag 27 Januari

De donderdaggroep is vaak de grootste groep van de week. Hierdoor kunnen we helaas niet zo vaak iets leuks gaan doen met de kinderen. Maar vandaag dachten we ‘’we gaan eens lekker gek doen!’’, we gaan met de donderdaggroep ook een keer naar Monkeytown! Zo gezegd, zo gedaan. Met alle kinderen meteen naar Monkeytown gaan en anderhalf uur intensief klimmen en klauteren. Helaas is de donderdag altijd maar een korte middag, dus voor we het wisten moesten we alweer terug naar de BSO. De kinderen hebben een geweldige middag gehad!

  

  

 

Vrijdag 28 Januari

De dag van de jonge kinderen. Vrijdag is bij ons een dag dat er veel kleine kinderen komen, het leuke hiervan is dat ze altijd goed samen kunnen spelen. Ook vandaag konden we iets leuks gaan doen, want we hadden de hele middag de tijd. Na de lunch zijn we eerst een spelletje gaan doen met onze stagiaire Cathelijne, dit was super leuk! We zijn begonnen met WC-tikkertje en hebben daarna nog even drijfbal gedaan. We hadden de kinderen beloofd dat we ergens naartoe zouden gaan als ze goed met de spelletjes mee deden. Dit doen de kinderen dan ook maar al te goed als er een beloning tegenover staat. Daarom zijn we na de spelletjes naar de Malpie Hoeve geweest om te klimmen en een ijsje te eten. Helaas konden we niet bij de dieren kijken, want die zaten binnen.  Ook hier vloog de tijd voorbij, maar we hebben wel een super leuke middag gehad!

  

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches