Super leuk, en fijn voor de kids. Mooie omgeving waar ze alle goede energie kwijt kunnen.

Brigitte Kroon - Hessing Brigitte Kroon - Hessing
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verstoppertje bij Sportstuif Veldhoven en vooral lekker naar BUITEN! Dit is week 3-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 3!

Maandag
Yes, de week is weer begonnen! Ondanks de rare situatie door corona proberen we er toch het beste van te maken met zijn allen. We zorgen ervoor dat iedere dag weer onvergetelijk is voor de kinderen! Vandaag gingen we op bezoek bij Sportstuif Veldhoven. Zij zitten bij hockeyclub BASKO. Sander was er met een klein groepje kinderen. We hebben binnen verstoppertje gedaan, dat was super leuk. Één kindje zat super goed verstopt, Sander kreeg hem maar niet gevonden! De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het weer tijd om terug te gaan. Tot snel weer!

Dinsdag
Op dinsdag hebben we voor noodopvang begrippen een groot groepje. Dat is fijn, want met meerdere kinderen sporten en bewegen is vaak toch wel leuker dan alleen! Een tikspel of ander spel is ook makkelijker om op die manier te spelen. Het was een gezellige dag!

Woensdag
Woensdag ging Lex met de kinderen naar Sportstuif Best. Hier was de woensdagmiddagactiviteit! Er deden veel verschillende kinderen mee aan alle sport- en spelactiviteiten.

Wisten jullie al dat Sportstuif ook gebruik maakt van TikTok?
Sportstuif heeft haar TikTok account geüpdatet! Volg jij Sportstuif al? Wij hebben hier hele leuke challenges op staan en iedereen kan deze thuis nadoen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw filmpje! Laat het ons zien via TikTok en tag ons in jouw berichtje via @sportstuif.

Donderdag
De sport- en spelactiviteiten op de noodopvang lopen ondertussen ook allemaal rustig door. Het was heerlijk weer, dus buurtsportcoach Martine zorgde ervoor dat er bij basisschool de Belhamel lekker buiten werd gesport. De meeste kinderen vinden dit super fijn. Buiten spelen is namelijk hartstikke gezond! Wanneer je naar een telefoon- of beeldscherm kijkt, kijk je alleen van dichtbij. Om oogspieren te trainen is het belangrijk om regelmatig actief naar iets te kijken wat verder weg is. Daarom adviseert het Oogfonds om kinderen minimaal twee uur per dag buiten te laten spelen. Zo maak je de kans kleiner dat je bijziend wordt. 

Vrijdag
Wij zijn bezig met een Facebookpagina speciaal gericht op sport- en spelactiviteiten voor iedereen in Valkenswaard. Jullie kennen waarschijnlijk de website samenbijsportstuif al, maar de Facebookpagina is echt gericht op ouders met kinderen die in de buitenlucht willen bewegen. Zo komt er binnenkort een speurtocht door Valkenswaard! Houd onze Facebook in de gaten voor een update. Doen jullie binnenkort ook mee?



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches