Leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen sporten, de medewerkers zijn erg enthousiast en leuk met de kinderen.

Janne Dekker Janne Dekker
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Verjaardagen vieren, speeltuin en knutselen! Week 20 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 20!

 

Maandag 16 mei 

Het weekend is weer voorbij, de kinderen mogen weer naar school en naar de BSO. Het was een warme dag, waarop de kinderen het zelf ook liever wat rustiger aan deden. Toen alle kinderen weer op de BSO waren konden we meteen aanschuiven aan de fruittafel. De kinderen hebben altijd honger als ze uit school komen, dus de bordjes zijn super snel leeg. Na het fruit eten zijn we weer lekker buiten gaan spelen. De kinderen waren lekker in de bossen aan het spelen en hebben hier met water en zand een modderpoel gemaakt waar ze lekker in kunnen viezeriken, hmmm. De andere kinderen waren lekker met meester Kenny aan het voetballen op het veld, de kinderen zijn weer goed bezig geweest allemaal!

   

 

Dinsdag 17 mei 

Het was vandaag weer lekker weer om buiten te spelen, de kinderen vlogen dus meteen naar buiten toen ze aan kwamen op de BSO. Nadat ze even lekker buiten gespeeld hadden was het tijd voor het fruithapje. Na het fruithapje hebben we nog 3 verjaardagen gevierd, dat betekend dus ook 3 traktaties! Nadat de kinderen één of twee traktaties op hadden zijn we begonnen met het spel van onze stagiaire Veerle, flessenvoetbal! Met dit mooie weer vonden de kinderen het fijn dat ze een spel mochten doen met water, de ouders misschien wat minder met het ophalen 😉. De middag vliegt altijd voorbij, zo ook weer vandaag. De ouders komen altijd te vroeg om hun kind(eren) op te halen.

 

Woensdag 18 mei  

Een mooie dag waarbij de kinderen zelf mochten kiezen waar ze graag naartoe wilde. Verrassend genoeg was het deze week dezelfde keuze als vorige week, namelijk speeltuin Geenhoven! Zo gezegd, zo gedaan zijn we na de lunch naar Speeltuin Geenhoven gegaan. Hier hebben de kinderen op de trampolines gesprongen, in de klimtoestellen gespeeld en sommige hebben zelfs in het zwembad gespeeld! Omdat het zo warm was kregen de kinderen vandaag een ijsje in plaats van fruit, wat sommige toch nog wel jammer vonden. Het was weer een super leuke middag, iedereen is lekker bezig geweest en de kinderen waren lekker moe aan het einde van de middag.

   

 

Donderdag 19 mei  

De dag begon lekker rustig, maar tegen de middag werd het weer steeds onstuimiger. Precies op het moment dat de kinderen opgehaald moesten worden kwam het met bakken uit de lucht. De kinderen vonden het gelukkig alleen maar indrukwekkend en vonden het niet erg om nat te worden tijdens het lopen naar de auto. Toen alle kinderen op de BSO waren was het nagenoeg ook weer gestopt met regenen en konden we na het fruit eten lekker naar buiten. Hier hebben de kinderen drie verschillende spelletjes gedaan, namelijk: Stand in de mand, politie en boefje en pionnenroof. Super leuke spellen die voor elke doelgroep goed te doen zijn. Na de spellen hebben de kinderen nog een tijdje buiten gespeeld en toen werden ze alweer opgehaald. Gelukkig is het verder de hele middag droog gebleven en hebben we niet meer hoeven schuilen.

      

 

Vrijdag 20 mei

Storm op komst! Gelukkig hebben we een tijdje geleden al een hele leuke workshop gepland voor vandaag. Stefanie van the handmates gifts is de afgelopen tijd al een paar keer bij ons geweest om kaarsen en een knutselwerkje te maken, maar vandaag komt ze bij ons armbandjes en sleutelhangers maken! Tijdens de storm waren wij dus super creatief bezig en hebben we hele mooie dingen gemaakt. We zijn de hele middag bezig geweest en voor we het wisten stonden onze papa’s en mama’s alweer binnen om ons op te halen. Tijd voor weekend!

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches