Super leuk, en fijn voor de kids. Mooie omgeving waar ze alle goede energie kwijt kunnen.

Brigitte Kroon - Hessing Brigitte Kroon - Hessing
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Veel uitstapjes en ijsjes in week 22-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 22!

Maandag 31 mei
Het is heerlijk weer, tijd om ons goed in te smeren dus! Met de kinderen gingen we op uitstapje naar kinderboerderij en speeltuin de Hazewinkel in Veldhoven. We kunnen de hele middag fijn ravotten en spelen. Er zijn schommels, glijbanen, klimtoestellen en nog veel meer. Vermoeid maar voldaan gingen we weer terug naar de BSO.

Dinsdag 1 juni
Ook vandaag scheen de zon heerlijk. Weer insmeren met factor 50 dus! We speelden twee verschillende spellen; een estafette met bekers water en een superleuk tikspel. We deden heel erg ons best. Toen we klaar waren met sporten mochten de kinderen die dat wilden elkaar nog nat gooien, dat was super leuk! Als klap op de vuurpijl kwam Nijs nog aan met heerlijke waterijsjes.

Woensdag 2 juni
We hadden een drukke middag op de planning! Eerst zijn we naar Sportstuif Brandevoort gegaan. Deze splinternieuwe BSO zit op een sportpark waar werkelijk álles te doen is; jeu des boules, beachvolleybal, voetbal, basketbal, er staan klimrekken om fitnessoefeningen aan te doen, en er ligt zelfs een atletiekbaan. Dit vonden de kids helemaal geweldig! Later op de middag zijn we naar speeltuin Geenhoven geweest. Deze speeltuin in Valkenswaard heeft niet alleen heel veel speeltoestellen, maar ook een waterspeelparadijs. Aan het eind van de dag hebben we nog een ijsje gehad. We zijn weer goed verwend!

Donderdag 3 juni
Het warme weer is wat omgeslagen. De temperatuur is goed, maar je voelde dat het benauwd werd. Met de sport- en spelactiviteit hebben we een aantal spannende spellen gedaan; de vloer is lava, een renspel waarbij we punten konden verdienen met dobbelen en een tikspel. Vooral de vloer is lava viel erg in de smaak. Dit samenwerkingsspel is geschikt voor jong en oud!

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, kind, staande mensen, sportende mensen en gras

Vrijdag 4 juni
Deze week stond bomvol uitstapjes! Vandaag zijn we vrij snel na het eten vertrokken naar de Malpiehoeve. Hier hebben we super fijn gespeeld op de trampolines en in de klimrekken. Het bijzondere van deze ijsboerderij is dat je een kijkje kunt nemen bij de koeien en kippen. Ook kregen de kinderen weer een ijsje. Wat een verwennerij was het deze week!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches