Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Veel nieuwe kinderen, en het zonnetje breekt eindelijk weer door in week 21 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 21!

Maandag 24 mei
Vandaag waren we gesloten in verband met Pinksteren. Een dagje extra rust voordat we de week weer knallend gaan beginnen! Deze week hebben we veel nieuwe kennismakingen en proefdagen, super leuk om al deze nieuwe gezichtjes te zien!

Dinsdag 25 mei
Tussen de buien door hadden we twee leuke activiteiten. Onder de overkapping deden we een stoelendans met de nieuwe JBL muziekbox. Wat gaat 'ie hard! Al dansend en swingend op bekende liedjes wachtten we in spanning tot de muziek werd stopgezet. Op het sportveld speelden we een soort slagbal. De bal werd in het veld gegooid in plaats van geslagen. Wat was het spannend!

Woensdag 26 mei
De week is weer doormidden! We gingen vandaag op pad naar Sportstuif Best. Hier deden we een super leuk voetbaltoernooi. Even was het spannend of we het droog zouden houden, maar we hebben er geluk mee gehad!

Donderdag 27 mei
Donderdag hadden we verschillende spellen. Doordat de groep steeds groter wordt, splitsten we de groep in twee. De jongste groep startte met viesland lekkerland. Dit spel hebben we al vaker gedaan, dus de meeste kinderen die al even bij Sportstuif zitten kennen het al. Door extra opdrachten toe te voegen werd het steeds moeilijker. Vervolgens gingen we een nieuw spel spelen, namelijk kwartetten! Dit spel is een soort roofspel en het gaat er om welk groepje als eerst vier dezelfde materialen heeft. De oudste groep begon met tikspelen. Werd je getikt, dan moest je uit het vak en een sport uitbeelden, als een standbeeld. Raadden de tikkers de meerderheid van de sporten goed, dan kregen de lopers een strafopdracht. Hadden de tikkers te weinig sporten goed, dan moesten zij een opdracht uitvoeren! Halverwege wisselden de groepen, zodat alle spellen een keer aan bod kwamen.

Vrijdag 28 mei
Op vrijdag komt Sportief Valkenswaard ook de komende weken! Zij komen voor extra sport- en spelmomenten. Omdat de middagen op woensdag en vrijdag langer zijn, hebben we het sportmoment doormidden gedaan. De eerste activiteit was vlak na de lunch. Sascha had een super leuke estafette klaargezet. Iedereen moest zijn schoenen uitdoen en op een grote stapel leggen. Vervolgens werden er twee groepen gemaakt. De eersten van elk groepje mochten beginnen. Zij renden zo snel als ze konden naar de stapel schoenen, zochten hun schoenen eruit, trokken ze aan en renden terug. Extra moeilijk was het doordat de schoenen echt goed aangetrokken moesten zijn voor ze weer terug mochten. Normaal zijn de oudere kinderen vaak sneller, maar nu met al die veters strikken was dat soms nog best lastig! De kleintjes met de klittenband schoenen daarentegen waren snel klaar. Na de middag hebben we heerlijk waterspelletjes gedaan. Wat fijn dat het eindelijk weer mooi weer is!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches