Super BSO. Mijn zoontje vindt het geweldig, krijg hem met moeite weer mee naar huis, dus dat is altijd een goed teken. Altijd lekker buiten en actief bezig! Ga zo door!

Nancy Donders Nancy Donders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Veel buiten spelen, Sportstuif masters en oliebollen eten. Week 52 - 2021

Maandag 27 December

De eerste dag van de vakantie! We zijn de dag lekker rustig begonnen met vrij spelen, een aantal kinderen zijn de hele ochtend buiten geweest en de anderen hebben lekker geknutseld of met LEGO gespeeld. Normaal gaan we zo vaak mogelijk op uitstapje, maar door de maatregelen kan dat nu helaas niet. Gelukkig was de kinderboerderij wel open dus zijn we daar na de lunch te voet naartoe gegaan. Ondertussen hebben we een hele leuke buurtbingo gedaan, zodat het lopen voor de kinderen ook leuk is! Hier hebben we de hele middag over gedaan, dus een lekkere dagbesteding in de vakantie.

 

Dinsdag 28 December

Vandaag nog een best drukke dag op de BSO, ondanks dat we alleen open zijn voor noodopvang. We hadden vandaag 8 kinderen op de BSO. Voor de kinderen gezellig en voor ons ook! We zijn de dag wederom begonnen met lekker buiten spelen en sporten. Sommigen wilden graag in het bos spelen en met de andere kinderen hebben we een tikspel gedaan en trefbal gespeeld. Toen was het alweer tijd voor de lunch en na de lunch zijn we begonnen met het spel Sportstuif masters! Dit spel hebben we een tijdje ook gedaan met andere kinderen. Voor deze kinderen was het dus helemaal nieuw en iedereen was super enthousiast! Ook kwam er een winnaar uit die een mooie prijs heeft gewonnen. Hierna was het buiten helaas slecht weer en hebben de kinderen gekozen om film te gaan kijken.

 

Woensdag 29 December

Omdat deze week alleen noodopvang is voor de kinderen is het elke dag al heel rustig, vandaag hadden we zelfs helemaal géén kinderen. Dit betekend dus ook een lekker dagje vrij voor de medewerkers van Sportstuif.

 

Donderdag 30 December

Gelukkig waren er vandaag wel weer kinderen. In de vakantie mogen de kinderen vaak lekker uitslapen, dus begint de dag altijd wat later. Dit was ook vandaag het geval, de kinderen komen vanaf negen uur rustig binnen gestroomd. We zijn de dag begonnen met lekker buiten spelen en buiten spelletjes doen met elkaar. Zo hebben we samen gevoetbald en verschillende tikspellen gedaan. Daarna was het tijd om fruit te eten en hebben we, door het mindere weer, nog even binnen gespeeld tot de lunch. Na de lunch zijn we gezamenlijk weer naar buiten gegaan en hebben we gebowld met pionnen en een bal. De kinderen wisten dat we om 13:30 uur koekjes zouden gaan bakken, de vraag of het al 13:30 uur was kwam dus vaak voorbij. Toen het eenmaal 13:30 uur was zijn we weer naar binnen gegaan en zijn we koekjes gaan bakken, de kinderen waren heel creatief en hebben hun eigen vormpjes uit het deeg gesneden. De koekjes gingen de oven in en toen zijn we lekker rustig een film gaan kijken.

 

Vrijdag 31 December

De allerlaatste dag van het jaar, dit moet wel een feest worden. De kinderen hebben vandaag zelf het programma mogen bepalen. We zijn de dag begonnen met, natuurlijk, lekker buiten spelen! Daarna gingen we lunchen. Als lunch hebben de kinderen gekozen voor oliebollen, dat moet natuurlijk ook op de laatste dag van het jaar. In de middag hebben we een speurtocht gedaan en zijn we bij een speeltuintje in de buurt geweest. Toen we daarvan terug kwamen hebben we fruit gegeten met alle kinderen en wilden de kinderen nog vrij spelen, voor sommigen  betekend dit weer lekker naar buiten en voor sommigen betekend dit lekker binnen knutselen en tekenen of met LEGO spelen.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches