Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Uitjes en leuke activiteiten in de herfstvakantie! week 43-2021

Maandag 25 oktober

Het is herfstvakantie, dat betekent hele dagen naar de BSO. Tijdens zo’n vakantie is het voor de kinderen erg leuk om op uitstapje te gaan, dit proberen we dan ook zoveel mogelijk te doen. Vandaag zijn we naar Monkeytown geweest waar de kinderen de hele dag in beweging zijn en het ook nog super leuk vinden. Aan het einde van de dag zijn ze dan ook lekker moe.


 

Dinsdag 26 oktober

Vandaag waren er maar liefst 22 kinderen op de BSO, gezellige drukte in de vakantie. Hierdoor konden we niet op uitstapje, dus hebben we er samen met de kinderen een leuke dag op locatie van gemaakt. Omdat de kinderen in de vakantie lange dagen bij ons zijn, leggen we het balletje soms bij de kinderen wat zij willen gaan doen. De kinderen mogen kiezen wat ze willen doen, als het maar buiten is. Zo hebben we vandaag verspreid over de dag meerdere spelletjes buiten gedaan die de kinderen zelf hebben gekozen, zoals Annemaria koekoek.

Woensdag 27 oktober

In tegenstelling tot gisteren waren er maar 6 kinderen, dat betekent een rustige dag op de BSO. Met dit aantal kunnen we ook lekker met de kinderen op uitstapje, dit hebben we vandaag dan ook gedaan. We zijn naar WeJump geweest in Helmond, waar de kinderen 2 uur lang trampoline hebben gesprongen. Een leuke activiteit waarbij de kinderen ook veel in beweging zijn en het zelf niet eens door hebben. Daarna zijn we weer terug naar de BSO gegaan waar ze weer meteen buiten gingen spelen!

Donderdag 28 oktober

Vandaag waren we met 17 kinderen, dit was helaas net te veel om op uitstapje te gaan. We zijn vandaag op locatie gebleven en hebben in de ochtend een zoektocht gehad. Overal op het terrein lagen kaartjes verstopt en de kinderen moesten deze zoeken, de kinderen gingen met veel enthousiasme op zoek. Hiermee klaar konden de kinderen nog lekker spelen voordat we een film gingen kijken om bij te komen en bij een film hoort … Popcorn! Toen de film af was en de kinderen weer uitgerust waren konden ze weer verder spelen in de bossen en op het veld, want met het mooie weer van vandaag is het zonde om binnen te blijven zitten.

Vrijdag 29 oktober

Vrijdag is altijd een rustige dag, maar vooral in de vakantie. Vandaag hadden we dan ook maar 2 kinderen. Om het voor iedereen leuk te maken, zijn we in de ochtend naar de bioscoop geweest. De kinderen hadden samen een film uitgekozen, en ze waren unaniem dat we naar de film Paw Patrol gingen. Toen we rond de middag terug kwamen hebben we eerst geluncht en daarna zijn we naar Sportstuif Veldhoven geweest, hier konden de kinderen van Valkenswaard met nog meer andere kinderen spelen. We zijn begonnen met een bingo en daarna hebben we nog even vrij kunnen spelen voordat we weer terug naar onze eigen BSO gingen. De herfstvakantie zit er nu alweer op, maar de kinderen gaven elke dag aan dat ze een super vette dag hebben gehad! Dat is iets waar wij alleen maar blij van worden. 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches