Super leuk, en fijn voor de kids. Mooie omgeving waar ze alle goede energie kwijt kunnen.

Brigitte Kroon - Hessing Brigitte Kroon - Hessing
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Trampolinepark, glowgolfen en rad van fortuin! Week 5 - 2022

Maandag 31 Januari

We beginnen de week helaas met slecht weer, we kunnen dus niet de hele middag buiten spelen. Gelukkig hebben we binnen ook nog genoeg leuke dingen om te doen. De kinderen zijn begonnen met vrij spelen en daarna hebben we met z’n alle Sportstuif Rad van Fortuin gedaan! Hierbij moesten we in groepjes werken en mochten alle groepjes om beurten aan het rad draaien. Bij elke nummer hoorde een opdracht waarmee je punten kon verdienen, wie de meeste punten heeft aan het einde van het spel, heeft gewonnen! Alle teams waren gewaagd aan het elkaar, het was een leuke middag waarbij alle kinderen goed samen hebben gewerkt met elkaar.

   

 

Dinsdag 1 Februari

Op dinsdag hebben we 2 stagiaires die bij ons de spelactiviteiten komen geven. Vandaag hadden zij de vloer is lava en verstoppertje in het donker op de planning staan. We zijn begonnen met de vloer is lava, dit was een mooi warming up spel, waar alle kinderen heel fanatiek waren. Daarna waren we warm voor verstoppertje in het donker, dit was ook erg leuk. De stagiaires deden ook mee, waardoor de kinderen nóg enthousiaster waren.

 

Woensdag 2 Februari

Vandaag hadden we heel weinig kinderen, dus een rustige dag op de BSO. Als we weinig kinderen hebben gaan we vaak iets leuks doen, zo ook vandaag. We zijn wezen glowgolfen in Eindhoven, hoe gaaf! Voor sommige de eerste keer, anderen hadden het wel al een keer gedaan. Dit mag de pret niet drukken, want de kinderen hebben het super leuk gehad met elkaar. Ook waren ze gewaagd aan elkaar, maar er kan er maar één de winnaar zijn.

    

 

Donderdag 3 Februari

De dag begint vroeg, want er zijn 3 scholen die een studiedag hebben. Kinderen van de Grasspriet, de Windroos en de Smelen kwamen vroeg op de dag binnen gelopen. Toen alle kinderen er waren hebben ze eerst nog een tijd lekker samen gespeeld. Daarna zijn we op uitstapje gegaan we WeJump in Helmond! Een trampolinepark waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen en super coole trucjes kunnen doen, hoe gaaf! Helaas moeten we ook weer een keer terug om de kinderen op te halen die wél gewoon naar school moesten, want het was super leuk bij WeJump! Toen alle kinderen er waren hebben we eerst fruit gegeten en wat gedronken, daarna hebben we lekker buiten kunnen spelen. Hier heeft een groepje met Tiago het Schipperspel gedaan, de andere kinderen hebben in de bossen gespeeld of zelf een spel bedacht. Het was weer een super leuke dag vandaag!

   

   

 

Vrijdag 4 Februari

Vandaag was het een drukkere vrijdag dan normaal, alleen maar meer gezelligheid dus! Helaas het vandaag slecht weer, dus hebben we de helft van de tijd binnen moeten spelen. Ook niet heel erg, want we hebben genoeg leuke dingen te doen binnen. Na het vrij spelen hebben we wafels versierd met slagroom en lekkere versiering en daarna mochten we deze lekker op eten hmmm! Daarna mochten we spelletjes doen met stagiaire Cathelijne, vandaag stond het Squla bordspel op het programma. Super leuk en erg leerzaam! De kinderen hebben zich de hele middag goed vermaakt en hebben een hele leuke middag gehad bij Sportstuif!

   

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches