Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Touwtrekken, boksen en Ballorig! Week 42 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 42!

 

Maandag 17 oktober

De week is weer begonnen! Vandaag hebben we weer hele leuke spellen op het programma staan, namelijk: Touwtrekken en het eilandspel. Touwtrekken spreekt voor zich: zo hard mogelijk aan het touw trekken tot de tegenstander over de lijn heen is. Aan het einde mochten de kinderen tegen de juffen en meester touwtrekken, dat was nog een hele opgave voor de juffen de meesters. Bij het eindspel hadden de groepen ieder 5 eilandjes, hiermee moesten zij proberen om aan de overkant van de ze te komen. Hiervoor moesten ze goed samenwerken, want als ze in de zee vielen was iedereen van het team af. Iedereen heeft zich vandaag weer goed vermaakt met de spellen!

 

Dinsdag 18 oktober

De laatste week voor de vakantie, de kinderen kijken er alweer naar uit. Maaaar, nog even volhouden! Na schooltijd komen de kinderen één voor één weer binnen. We beginnen de middag met vrij spelen, fruit eten en ranja drinken en daarna beginnen we met de spelletjes. Vandaag hebben we gebokst, een estafette gedaan en broodrooster tikkertje gespeeld. Bij alle spelletjes waren de kinderen super fanatiek, dat was erg leuk om te zien. Maar uiteindelijk was het toch het boksen wat de kinderen het leukste vonden van de middag. Lekker alle energie eruit slaan, heerlijk toch? Er was natuurlijk wel één gouden regel, dat was dat de kinderen niet op elkaar mochten slaan. Hier hebben ze zich ook goed aan gehouden. Het was weer een leuke spellen middag.

      

 

Woensdag 19 oktober

Vandaag stond de eerste woensdagmiddag activiteit van het schooljaar op het programma.


Elke derde woensdag van de maand organiseren we een leuke activiteit waar alle kinderen uit Valkenswaard en omgeving zich voor in kunnen schrijven. Hier worden activiteiten gedaan als voetbaltoernooi, waterspelen, archery tag en nog veel meer!!


Zo stond vandaag het voetbaltoernooi op het programma. We begonnen met het maken van teams, ieder team mocht een eigen clubnaam verzinnen. Hierna konden we beginnen met de wedstrijdjes! Het was een spannend toernooi, maar uiteindelijk kan er maar één team de beste zijn. Gefeliciteerd aan het winnende team! Hopelijk zien we jullie allemaal bij de volgende woensdagmiddag activiteit op 16 november.

 

Donderdag 20 oktober

De vierde dag van de week alweer, wat vliegt de tijd voorbij. Voor kinderen van de St Martinus was het vandaag een belangrijke dag, want de schoolfoto moest gemaakt worden. Omdat je bij Sportstuif altijd lekker buiten kunt ravotten, hebben de meeste kinderen oude kleren mee gekregen die ze op de BSO aan moesten doen. Zo zien ze er goed uit voor de schoolfoto, maar blijven deze kleren tijdens BSO tijd lekker schoon 😉. Vandaag stonden de spellen fruitmandtikkertje en Viesland/Lekkerland op het programma. Twee spellen waarbij we lekker hebben kunnen rennen en waar alle energie, die de kinderen nog over hadden, kon worden ingezet. Het was een leuke middag!

         

 

Vrijdag 21 oktober

Een studiemiddag voor het Agnetendal, dus een mooie gelegenheid om een keer een leuk uitstapje te doen. Vandaag zijn we naar Ballorig geweest in Veldhoven. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren. Wat is er nou leuker dan dat? We hebben ons hier de hele middag goed kunnen vermaken. Zo vliegt de middag nog eens voorbij! Alle kinderen zijn klaar voor de vakantie die voor de deur staat, maar eerst … weekend! Fijn weekend!

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches