Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Superbal, levend stratego en de hoepeldans. Week 35 - 2023

Maandag 28 augustus

Vandaag is weer de eerste schooldag geweest van het nieuwe schooljaar. Samen met twee nieuwe collega's, Bas en Nick hebben we eerst alle kinderen op school opgehaald en lekker wat fruit gegeten. Na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan om aan de activiteiten te beginnen. Met de kinderen hebben we Superbal gedaan. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als trefbal, maar dan met onthouden door wie je bent afgegooid. Iedereen was super fanatiek en gebrand om elkaar af te gooien. De andere activiteit van vanmiddag was WC-tikkertje. Hierbij moesten de kinderen als ze getikt waren als een WC gehurkt op de grond zitten, en waren ze weer vrij als er werd doorgetrokken. Na de activiteit was het koekjestijd en werd iedereen al snel opgehaald.

      

Dinsdag 29 augustus

Vandaag was het tijd voor Levend Stratego. Nadat alle kinderen op school waren opgehaald, we heerlijk gezond fruit hadden gegeten en de verjaardag van Vesper gevierd hadden, zijn we met z'n allen naar buiten gegaan. Daar hebben we over de hele lengte van het kunstgrasveld, levend stratego gespeeld. De twee teams moesten iederen hun eigen vlag verstoppen in het bos, daarna kregen de kinderen een kaartje met een dier erop. De ranking van de kaartjes maakte het spel heel spannend. De kinderen deden super enthousiast mee en vonden het spel zo leuk, dat we het 2x gespeeld hebben. Daarna hebben we een welverdiend koekje gegeten en werden de kinderen opgehaald door de papa's en mama's. 

  

Woensdag 30 augustus

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif, omdat op woensdag de scholen altijd eerder uit zijn. Toen alle kinderen waren opgehaald, hebben we gezamenlijk lekker een boterham gegeten en zijn we snel naar buiten gegaan. Vandaag hadden we voetbal op het programma staan. De jongens die er vandaag waren vinden voetbal het leukste wat er is, vandaar dat we een afvallerstoernooi gespeeld hadden. Als je gescoord had, was je door naar de volgende ronde. En zo hebben we de hele middag gevoetbald. De dag was weer voorbij gevlogen.

Donderdag 31 augustus

Vandaag hebben we eerst lekker met zijn allen fruit gegeten en wat ranja gedronken. De activiteiten van vandaag waren de Hoepeldans en Voetslagbal. De hoepeldans is een soort stoelendans maar dan met hoepels in plaats van stoelen. Als de muziek stopt, moet je zo snel mogelijk in een eigen hoepel staan. De kinderen maakte er een spannend spel van. Daarnaast hebben we op het veld ook voetslagbal gespeeld. Hierbij schop je de bal zo ver mogelijk weg en probeer je een echte Home-run te rennen, terwijl het veld team de bal zo snel mogelijk probeerd te branden. Om 17:00 hebben we lekker een koekje gegeten en toen werden alle kinderen weer snel opgehaald.

  

Vrijdag  1 september

Vandaag was het weer een kort schooldag. We hebben eerst lekker een boterham gegeten met zijn allen en daarna zijn we naar de Malpiehoeve geweest. Het was niet zo lekker weer helaas, vandaar dat we daar lekker binnen konden spelen. Maar gelukkig konden we de activiteit ook binnen uitvoeren. Tijdens het spelen klaarde het op en konden we gelukkig ook nog even buiten spelen. Als afsluiting van het bezoek aan de Malpiehoeve hebben we heerlijk een ijsje gegeten. Bij terugkomst hebben we nog even in het bos gespeeld voordat alle kinderen weer werden opgehaald.

De eerste schoolweek is alweer voorbij gevlogen maar we zijn blij dat iedereen er deze week er weer was! 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches