Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Studiedagen, Monkeytown en Klimbim! Week 15 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 15!

 

Maandag 11 april

De week begint altijd lekker rustig, de kinderen moeten dan vaak nog even opstarten. We beginnen de middag zoals altijd met fruit eten en wat drinken, daarna gaan we rustig aan naar buiten. Iedereen kon hier lekker zijn eigen ding doen en daarom hebben we besloten om vandaag geen gezamenlijk spel te doen. Iedereen was lekker aan het spelen in de bossen, aan het voetballen op het veld of aan het dansen op de stoep en dus fanatiek bezig! De tijd vloog ook vandaag weer voorbij, dus een leuke dag met lekker veel vrij spelen.

   

 

Dinsdag 12 april 

De dag begon vandaag met een studiedag voor alle SKOZOK scholen uit Valkenswaard, dit betekende voor ons dat er maar liefst 16 kinderen kwamen. Het was dus een super gezellige ochtend! Na het fruit eten zijn we naar Monkeytown gegaan, dit vonden alle kinderen geweldig! Hier hebben ze goed kunnen klimmen en klauteren voor we weer terug gingen naar de BSO. Niet veel later kwamen daar ook de kinderen die wèl naar school moesten. Hier hebben we nog een keer fruit gegeten met zijn alle en zijn daarna lekker buiten gaan spelen. Hier hadden we even nog de tijd om vrij te spelen, voordat de activiteiten van Veerle en Pepijn begonnen. Bij Veerle zijn we begonnen met voetballen en zijn we daarna nog Annemaria koekoek gaan doen. Bij Pepijn deden we een spel waarbij we goed moesten samen werken, genaamd hoedjes race. Hierbij had je verschillende opdrachten die je samen met je team uit moest voeren, door samen te werken kon je het spel winnen. Na de leuke spellen hebben we nog even vrij mogen spelen, hierna werden we helaas alweer snel genoeg opgehaald.

   

 

Woensdag 13 april  

De week is weer doormidden, dat betekend ook dat de kinderen een lange middag hebben op de BSO. Maar de kinderen weten dan ook dat we vaak iets leuks gaan doen, dus ze kijken altijd uit naar de woensdag. Zo ook weer vandaag, omdat het lekker weer was buiten hebben we besloten om naar speeltuin de Klimbim te gaan in Waalre. Hier kunnen de kinderen hun energie goed kwijt en komen ze soms ook vriendjes van school tegen. De kinderen hebben zich de hele middag goed vermaakt en allemaal lekker samen gespeeld!

   

 

Donderdag 14 april 

We zijn vandaag weer met een lekker grote groep, alleen maar meer gezelligheid dus. We zijn de middag, zoals altijd, begonnen met fruit eten en ranja drinken. Na het eten en drinken mocht iedereen blijven zitten, want er was een heel groot probleem. Op het nieuws kregen we te horen dat de koning vermist was net voor koningsdag, dus de kinderen moesten allemaal mee helpen om dit raadsel op te lossen. De kleinere kinderen moesten badges maken en gingen daarna vissen. De grotere kinderen moesten goed samenwerken om aan de overkant te komen en daarna verschillende dingen sorteren. Samen moesten de kinderen de kok nog helpen om alle ingrediënten voor de speciale soep voor de koning te vinden. Helaas zijn we nog niet klaar, want we weten nog steeds niet waar de koning is. Wellicht kunnen we er volgende week achter komen waar we de koning moeten zoeken!

   

 

Vrijdag 15 april 

De dag begon vandaag op tijd met een studiedag voor kinderen van basisschool T Smelleken. Eerst zijn we naar de speeltuin gegaan, hier hebben we ons goed uit kunnen leven. Toen we terug waren om 10:00 uur, was het tijd om fruit te eten. Hierna zijn we lekker naar buiten gegaan met alle kinderen. De favoriete activiteit vandaag was voetbal, alle kinderen zijn samen gaan voetballen. Al snel genoeg was de ochtend voorbij en was het alweer tijd om de andere kinderen te gaan halen. Na de lunch hadden we een speciale activiteit op het programma staan, namelijk … naar Monkeytown!! De kinderen konden hier alle energie kwijt die ze nog over hadden op school. Na de hele middag klimmen en klauteren zijn we weer terug gegaan naar de BSO waar de kinderen al snel genoeg opgehaald werden.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches