Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stoelendans, vierdoelenvoetbal en museumwachtertje! Week 43- 2023

Maandag 23 oktober

Vandaag was het weer een nieuwe week bij sportstuif. Het was weer een kort dagje bij Sportstuif Valkenswaard, want de scholen in de gemeente Valkenswaard hadden geen vakantie meer. Nadat alle kinderen waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met limonade erbij. Na het fruithapje was het nog tijd voor een traktatie en een cadeautje, want het is de laatste week van Marieke bij Sportstuif Valkenswaard. We lieten de activiteiten afhangen van de behoeftes, die de kinderen hadden. De kinderen wouden er graag een dagje vrij spelen. Dit hebben we dan ook gedaan. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 24 oktober

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Hierna gingen we snel naar buiten voor de twee activiteiten die op de planning stonden, namelijk: Wc tikkertje en vierdoelenvoetbal. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 25 oktober

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard waren namelijk eerder uit. Nadat de kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Op woensdag willen altijd bijna alle kinderen voetballen. Dit hebben we dan ook gedaan. Er werden spellen gespeeld zoals afvalrace en wie scoort is keeper. Tussen het voetballen door was het nog tijd voor een fruithapje. Hierna was het tijd voor vrij spelen en werd er veel met LEGO gespeeld en werd er ook veel gekleurd. Om 17:00 was het koekjestijd en hierna werden de kinderen alweer opgehaald door alle ouders.

Donderdag 26 oktober

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Vandaag stonden er eigenlijk twee leuke activiteiten op de planning, maar door het slechte weer hebben we dit moeten aanpassen. We zijn binnen twee activiteiten gaan doen, namelijk: Museumwachtertje en de stoelendans. We zagen veel lachende gezichtjes en de kinderen vonden deze twee vervangende activiteiten dan ook erg leuk. Na de twee activiteiten mochten alle kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er alweer op.

Vrijdag 27 oktober

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. Na de lunch mochten de kinderen eerst vrij spelen. Er werd veel gevoetbald, maar er werden binnen ook veel spelletjes gespeeld. Na het fruithapje in de middag, stond er een speciale activiteit op het programma, namelijk: Koekjes bakken. De kinderen mochten eigen vormen maken en mochten helemaal zelf weten hoe hun koekje eruit kwam te zien. Hierna werden alle kinderen al snel opgehaald door alle ouders. De week zat er dus alweer op voor Sportstuif Valkenswaard en het was tijd om weekend te vieren!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches