Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Springkussens, speeltuin en wafels versieren in de feestweek! Week 19 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 19!

 

Maandag 9 mei

De vakantie zit er weer op en de kinderen mogen weer lekker naar school toe, het ritme komt weer terug. Als is deze week bij Sportstuif Valkenswaard toch een bijzondere week, want het is een feestweek. Sportstuif Valkenswaard bestaat op 12 mei alweer 2 jaar! Daarom hadden we vandaag een leuke knutselactiviteit en oud Hollandse spelletjes op het programma staan. Iedereen is hier de hele middag druk bezig geweest en voor we het wisten was het alweer 17:00 uur. Deze keer kregen de kinderen geen koekje maar een ijsje, extra lekker met dit mooie week!

   

 

Dinsdag 10 mei

Vandaag staan er ook weer veel leuke activiteiten op het programma, maar het leukste van alles zijn natuurlijk de twee springkussens die ineens bij Sportstuif stonden. Iedereen wilde het liefste meteen beginnen met springen, maar daar moesten ze nog even geduld voor hebben. Eerst gingen we waterspelletjes doen met de stagiaires Pepijn en Veerle, daarna gingen we spelletjes doen op de springkussens. Het was super mooi weer vandaag, dus de waterspelletjes waren een groot succes. De een iets natter dan de ander, maar met deze zon droogt dat snel weer. Vandaag hebben de kinderen in het thema feest een lekker plakje cake gekregen in plaats van een koekje om 17:00 uur.

   

 

Woensdag 11 mei

De week is weer doormidden vandaag was er een voetbaltoernooi bij SV Valkenswaard, dus moesten we na de lunch uitwijken naar een andere locatie. Gelukkig vinden de kinderen dat vaak niet erg, want de andere locatie was namelijk speeltuin Geenhoven! De kinderen hebben de hele middag lekker kunnen spelen met elkaar, de tijd vloog weer voorbij. Zelfs toen we terug wilden gaan naar de BSO, waren er toch nog kinderen wilden blijven spelen. Gelukkig doen we vaak leuke dingen, dus weten de kinderen ook dat het volgende keer net zo leuk wordt!

 

Donderdag 12 mei

Vandaag zijn we met een grote groep, maar liefst 40 kinderen met de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Ook vandaag hadden we weer allebei de springkussens op staan en daar is ook goed gebruik van gemaakt. Vandaag hebben we ook weer verschillende spelletjes gedaan in groepen, we hadden 3 groepen gemaakt en deze ingedeeld op leeftijd. Met je groep ging je 5 verschillende spellen doen, touwtrekken, trefbal, Annemaria koekoek en op beide springkussens nog een spel. Het was een super leuke middag en voor we het wisten werden de eerste kinderen alweer opgehaald.

      

 

Vrijdag 13 mei

De laatste dag van onze feestweek, dus de springkussens worden nog één keer opgezet. Na het lunchen gingen de kinderen meteen naar buiten en waren niet weg te slaan bij de springkussens. Ze hebben de hele tijd lekker samen buiten gespeeld tot het fruitmoment. Maaarrr… deze keer was het geen fruitmoment, maar mochten de kinderen een wafel versieren met slagroom leuke versiersels. Super leuk en super lekker! Nadat de kinderen hun wafel hebben versierd gingen ze weer lekker buiten spelen, hier hebben we met de Maud verstoppertje gedaan. De tijd vloog weer voorbij vanmiddag en voor we het wisten kwamen de eerste ouders al om hun kind op te halen. De leuke feestweek zit er weer op!

   \



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches