Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Valkenswaard bestaat 3 jaar! Week 20 – 2023

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 20!

 

Het is feest bij Sportstuif Valkenswaard, want wij bestaan 3 jaar! Dit hebben wij deze week met al onze kinderen goed gevierd, benieuwd wat wij hebben gedaan? Lees dan snel verder.

 

Maandag 15 mei

We zijn de feestweek begonnen met vier XL spellen: twister, mikado, jenga en 4 op een rij. Ook stonden er drie springkussens met kruiptunnels en glijbanen waar we de hele middag op gespeeld hebben. Als afsluiter kregen de kinderen vandaag geen koekje maar een lekker ijsje!

Dinsdag 16 mei

De middag bij Sportstuif begon vandaag met een regenbui, maar dat mocht de pret niet drukken want we hadden twee verjaardagen die we goed gevierd hebben met een lekker zakje snoep! Toen de regen voorbij was konden we eindelijk naar buiten om op de springkussens te spelen, hier hebben we de hele middag van genoten. Tijdens het buiten spelen werd er door de jarige nog getrakteerd op een ijsje!

Woensdag 17 mei

Vandaag was de laatste peutergym van de eerste 8 weken reeks die we afgesloten hebben met leuke spellen, maar het leukste vonden ze toch wel het springkussen! Met de jongens die ’s middags aanwezig waren hebben we heerlijk in het zonnetje genoten van het springkussen en gevoetbald.

 

Donderdag 18 mei

Een extra leuke dag vandaag, want we hadden allemaal een vrije dag. Hopelijk hebben jullie genoten van het lekkere weer!

 

Vrijdag 19 mei

Vandaag hadden een aantal kinderen een extra vrij dag van school, dus we waren al vroeg aanwezig bij Sportstuif. We hebben de hele ochtend vrij gespeeld totdat de rest van de kinderen kwamen. Na het lunchen zijn we meteen naar speellandschap de Heiberg in Veldhoven gegaan want het was ook vandaag super lekker weer! We hebben hier de hele middag gespeeld op de trampolines, het klimrek en de schommels.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches