Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Spelenkermis, de sportquiz en wisselvallig weer in week 27-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 27!

Maandag 5 juli
Vandaag speelden we de spelenkermis. Alle kinderen kregen speelgeld. Er waren acht verschillende minigames waarvoor de kinderen elkaar uit konden dagen. Als je de minigame gewonnen had, kreeg je speelgeld van je tegenspeler. Was je door je geld heen? Dan kon je naar de winkel. Voor een sportopdracht kreeg je dan weer nieuw speelgeld om verder te spelen. De kinderen vonden het superleuk!

Dinsdag 6 juli
Davy en Stan zorgden dinsdag voor het sportuurtje. Bij Davy gingen de kinderen aan de slag met trefbal. Dit was leuk en erg spannend! Bij Stan deden de kinderen de memory estafette. Om beurten moesten ze rennen om een memory te verdienen. Het was heerlijk weer. Als afsluiter deden we nog een gezamenlijk tikspel!

Woensdag 7 juli
We hadden een gezellig druk clubje op woensdag! We startten net als de maandag met de spelenkermis. Dit vonden de kinderen super, er werd een uur lang fanatiek uitgedaagd en gespeeld voor het meeste speelgeld. Na het spel gingen we even lekker wat drinken en fruit eten. In de namiddag deden we een spannende sportquiz. Vragen en opdrachten werden afwisselend gesteld in meerdere rondes. Na iedere ronde werden de vragen gecontroleerd en de punten opgeschreven. Ook mocht er na elke ronde iemand van het groepje naar voren om aan het rad te komen draaien. Je kon punten winnen maar ook verliezen! Het was ontzettend spannend, maar aan het eind was er toch een winnaar uit gekomen. Wat een leuke dag was dit!

Donderdag 8 juli
Er was een grote groep kinderen bij de sport-bso vandaag! Na het halen en fruit eten gingen we aan de slag met het sportprogramma. De groep werd in drie kleinere groepen verdeeld. Nijs, Jennemieke en Stan zorgden elk voor een spel. We speelden drie op een rij estafette, lieveheersbeestjestikkertje en de aap en de kokosnoot. De groepjes schoven steeds door. Aan het eind hadden alle kinderen elk spel gehad. Wat een leuke en fanatieke sportmiddag hebben we weer gehad.

Vrijdag 9 juli
Ook op vrijdag speelden we weer de spelenkermis en de sportquiz. Toevallig zijn er geen kinderen die dit spel dubbel zouden spelen, dus dat kwam goed uit! Het zonnetje scheen en we hebben weer genoten van deze lange BSO middag.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches