Een BSO naar mijn hart! De gehele dag staat in het thema van sport en spel! Lekker bezig zijn ipv saai binnenblijven. Dikke vette aanrader!

Petra Akkermans Petra Akkermans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Slingertikkertje, ballorig en obstacle run! Week 39-2023

Maandag 25 september

Vandaag is het weer de eerste dag van de week en is het dus weer tijd voor twee leuke activiteiten. Nadat alle kinderen waren opgehaald was het eerst tijd voor een fruithapje. Na het fruithapje hebben we de groep in twee groepjes verdeeld. Het ene groepje begon met pionvoetbal en het andere groepje met slingertikkertje. De kinderen waren enthousiast tijdens de spellen en het was dus weer een goed begin van de week. Na de activiteiten was het koekjestijd en werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders. 

Dinsdag 26 september

Vandaag hebben we een activiteit gedaan wat de kinderen zelf erg leuk vonden, namelijk: Vies land, lekker land. Ook hebben we het spel iemand is hem niemand is hem gespeeld. De groep werd na het fruithapje dus in twee groepen verdeeld. Nadat de twee groepen beide spellen hadden gespeeld was het koekjestijd. De dag was zo voorbij gevlogen, waarin de kinderen weer veel hebben bewogen en er veel lachende gezichten waren op het einde van de dag. De kinderen mochten ook nog vrij spelen na de twee activiteiten en tijdens het vrij spelen werden de kinderen opgehaald door de ouders.

Woensdag 27 september

Vandaag was het een lange dag bij Sportstuif, want het was studiedag op basisschool de smelen. Ook waren alle andere scholen eerder uit. In de ochtend stond er iets speciaals op het programma. We zijn namelijk naar Ballorig gegaan in Veldhoven. In de middag waren alle andere kinderen opgehaald en hebben we gezamenlijk geluncht. Na de lunch zijn we gaan voetballen en was het vooral vrij spelen. Zo werd er binnen ook nog veel gekleurd en werd er nog met LEGO gespeeld. Na deze lange dag kwam er toch weer een einde aan en werden alle kinderen tussen 17:00 en 18:00 al opgehaald.

Donderdag 28 september

Nadat alle kinderen in de gemeente Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en ranja gedronken. Na het fruithapje hebben we met zijn alle nog een verjaardag gevierd en hebben we stil gestaan bij het afscheid van Kenny. Vandaag was namelijk de laatste werkdag van Kenny bij Sportstuif Valkenswaard. Er werd dus niet één keer, maar twee keer uitgedeeld. Na de traktaties gingen we snel naar buiten om de twee activiteiten te doen, namelijk: Curling en geluksestafette. Deze twee activiteiten werden weer erg positief ervaren door de kinderen en iedereen was weer lekker actief bezig geweest. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al snel opgehaald.

Vrijdag 29 september

Vandaag was het een erg speciale dag bij Sportstuif Valkenswaard. We hebben namelijk een super leuk evenement op de planning staan, namelijk: De obstacle run. Nadat de kinderen waren opgehaald hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Na de lunch hebben de kinderen mooie letters gemaakt om de finish van de obstacle run te versieren. Rond 15:00 sloten ook andere kinderen aan en gingen we al snel van start met de obstacle run. Er waren verschillende obstakels, zoals springkussens, een spinnenweb en een slalom. Wanneer er vijf rondjes waren gerend, kregen de kinderen een medaille. Alle kinderen waren erg trots op deze medaille en we hebben veel kinderen een leuke middag kunnen bezorgen. 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches