Leuke sportieve BSO met enthousiast personeel en veel verschillende activiteiten.

Mickey Jans Mickey Jans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Slagbal Monkey town en hutten bouwen! Week 40 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 40!

 

Maandag 3 oktober 2022
De week is weer begonnen! Vandaag stonden er twee leuke spelletjes op de planning
Museumpje: In het museum staan allemaal levende standbeelden, maar er loopt natúúrlijk ook een bewaker rond in het museum. Aan de standbeelden de taak om zoveel mogelijk verschillende posities aan te nemen, maar pas op dat de bewaker je niet ziet bewegen! Anders wordt het standbeeld verwijderd uit het museum. Aan de andere kant van het veld werd er fopbal gespeeld. Wie o Wie schrikt er snel en wordt gefopt? Of ben je juist super snel en vang je de bal?

   

 

Dinsdag 4 oktober
Vandaag stond er weer een leuke workshop van The Handmates gepland. Aan de kinderen de keuze om óf mee te doen met de workshop óf met de sportactiviteit. Bij de workshop hebben de kinderen hele leuke fotolijstje versierd van binnen en van buiten. Met mooie plaatjes, tekeningen, glitters & diamanten. Buiten konden de kinderen hen energie kwijt bij het spelletje slagbal, waar deze keer veel homeruns zijn geslagen.

   

 

woensdag 5 oktober 2022
Er was weer studiedag voor een aantal scholen in Valkenswaard, dat betekend weer een leuke uitje met Sportstuif! De kinderen mocht zelf kiezen waar ze deze keer naar toe wilden. Ze hebben gekozen voor Monkey Town waar ze lekker in de ochtend hebben gespeeld. In de middag was het weer tijd om de andere kinderen van school te halen. Hierna hebben we gezamenlijk geluncht en daarna lekker buiten in de bossen bij Sportstuif hutten gebouwd. 

   

Donderdag 6 oktober
Deze mooie dag zijn we weer begonnen met eerst het ophalen van alle kinderen bij de scholen in Valkenswaard en omgeving. Wanneer alle kinderen van de scholen bij Sportstuif aangekomen zijn, is het weer tijd voor lekker wat drinken en fruit eten. Daarna zijn we begonnen met de activiteiten. Kat & Muis: pas op muisjes, dat de kat niet jullie staartjes afpakt anders kun je niet meer lopen! De andere activiteit was drie is te veel. Je staat met zijn tweeën in de rij komt de derde erbij, dan moet degene die vooraan staat snel wegrennen en zich aansluiten bij een andere rij zonder getikt worden. Na beide spelletjes gedaan te hebben, hebben de kinderen nog lekker buiten gespeeld.

   

 

Vrijdag 7 oktober
Alweer de laatste dag van de week. Vandaag was het weer een lange middag bij Sportstuif. Waarin we met de lego veel mooi en hoge gebouwen hebben gebouwd van hotels tot flats. Daarnaast hebben we buiten gespeeld en buiten op het grasveld het spelletje reus, reus hoe laat is het gespeeld.

Al met al was het weer een geslaagde week!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches