Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje…! Week 48 – 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 48!

 

Maandag 28 november

De hele week komen Sinterklaas en zijn pieten langs om de kinderen te belonen met leuke cadeautjes. Zijn alle kinderen dit jaar lief geweest bij Sportstuif Valkenswaard? Zo te zien wel want in alle schoenen zat een chocolade letter en er lag een cadeautje en een brief van Sinterklaas bij! Na het fruit eten werd de brief voorgelezen en het cadeautje uitgepakt, mens erger je niet, die hadden we op de BSO nog niet. Ook vandaag werd onze pepernotenfabriek weer geopend. De andere kinderen zijn buiten gaan hockeyen met Maud en Kenny. En zo vloog de eerste dag van de week weer voorbij.

 

Dinsdag 29 november

Vandaag waren Sinterklaas en zijn pieten weer langs gekomen met een zak vol chocolade letters en pepernoten, er lag vandaag ook een groot cadeau bij. Het cadeau was een volleybal net, wat goed van pas komt op onze BSO. Na het voorlezen van de brief van Sinterklaas en het uitpakken van het cadeau was het al snel 16.00 uur, de voetbalwedstrijd begon en die hebben we met alle kinderen gekeken. Ook werd er samen met de stagiaires een lange WK slinger geknutseld. Tijdens de rust zijn we in het bos gaan spelen zodat we toch even onze energie kwijt konden.

 

Woensdag 30 november

De laatste dag van de maand, Wat vliegt de tijd! Vandaag was het een rustige dag op de BSO dus zijn we naar Monkey Town gegaan. Hier hebben we de hele middag gespeeld. Bij terugkomst op de BSO heeft een van de kinderen nog een lange knikkerbaan in het bos gemaakt om met zijn eigen knikkers te spelen.

 

Donderdag 1 december

Donderdag, de drukste dag van de week bij Sportstuif. Sinterklaas was ook vandaag weer langs geweest met een zak vol chocolade letters en pepernoten. We hebben iets nieuws bij Sportstuif: Hop Up. Met de Hop Up playgrounds, een bundel van moduleerbare speel-elementen, laten kinderen hun creativiteit de vrije loop. De kinderen ontpoppen zich tot krachtige onderzoekers en vindingrijke architecten van hun eigen speelomgeving. Dit was een groot succes want ze hebben er de hele middag tot het donker werd mee gespeeld.

 

Vrijdag 2 december

De laatste dag van de week en de laatste dag dat Sinterklaas op bezoek komt, ook vandaag heeft hij weer bij alle kinderen een chocolade letter en pepernoten in de schoen gedaan en een cadeau meegenomen: een doos vol met blokken waar iedereen mee kan spelen. Na de lunch zijn we meteen naar de Belleman gegaan voor de pieten pret waar alle kinderen konden laten zien dat ze echte pieten zijn en verschillende spellen konden doen zoals: over het dak lopen, cadeautjes in de schoorsteen gooien en touw zwaaien, dat vonden ze toch wel het leukste! Na afloop kreeg iedereen een pieten diploma want ze deden allemaal super goed hun best!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches