Leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen sporten, de medewerkers zijn erg enthousiast en leuk met de kinderen.

Janne Dekker Janne Dekker
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Schilderen, Hollandse leeuwen en verstoppertje in het donker! Week 26 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 26!

 

Maandag 27 juni
Vanaf het ophalen van de kinderen kwam het met bakken uit de lucht. Iedereen kwam kletsnat binnen bij Sportstuif en helaas werd het weer gedurende de middag ook niet beter. We besloten dus om binnen verstoppertje in het donker te doen. We hadden een paar varianten zoals, normaal verstoppertje en omgekeerd verstoppertje. De kinderen vonden dit allemaal heel leuk en mochten ook meehelpen met parasols en dekens klaar te zetten waar ze zich achter konden verstoppen. Na het verstoppertje heeft iedereen binnen nog spelletjes gedaan.

   

 

Dinsdag 28 juni
Vandaag was het helaas alweer de laatste dag van Veerle en Pepijn, ze hadden nog wel 2 super leuke spelletjes bedacht om het jaar mee af te sluiten. Tiktak boem en konijn en haas tikkertje. Bij tiktak boem moesten ze een bal doorgeven tot de persoon in het midden, die met zijn ogen dicht zat, BOEM zei. Op dat moment moest de bom proberen de bal te vangen en mocht een ander persoon de bom zijn. De groep werd in tweeën verdeeld de ene groep deed spelletjes bij Veerle en Pepijn en de andere groep had bij Stefanie van handmates schilderijtjes gemaakt. Na een tijdje wisselde de groepen om. Iedereen had echt hele mooie schilderijtjes gemaakt en uiteindelijk mochten ze deze nog met diamantjes versieren.

   

 

Woensdag 29 juni
Doordat het zo’n lekker weer was zijn we na de boterham naar speeltuin Geenhoven gegaan. Iedereen had zijn bikini en zwembroek meegenomen, dus bij Geenhoven is er lekker in het water gespeeld. Iedereen was lekker afgekoeld toen we weer terug naar Sportstuif gingen. Eenmaal bij Sportstuif aangekomen ging iedereen lekker vrij buiten spelen.

   

 

Donderdag 30 juni
Vandaag zijn we na het fruit eten net zoals altijd weer lekker naar buiten gegaan. Buiten hadden we 2 verschillende spelletjes gedaan. De kleinere kinderen begonnen bij Marieke en Kenny met het spel Hollandse leeuwen. Hierbij moesten de tikkers heel hard HOLLANDSE roepen en de andere kinderen LEEUWEN daarna moesten ze proberen naar de overkant te rennen zonder getikt te worden. De oudere kinderen begonnen bij Tiago en Maud met Harry Potter tikkertje. Er werd een iemand in het geheim aangewezen als Harry Potter en een iemand als Voldemort. Harry Potter kon de “standbeelden” bevrijden zodra ze getikt werden door Voldemort.

   

 

Vrijdag 1 juli
We gingen eerst gezellig toen iedereen uit school kwam een boterham eten. Na de boterham hebben we een groot doek gehaald met schilder spullen. In de middag konden we buiten in het lekkere weer gaan verven. De kinderen hadden meer verf op zichzelf zitten dan op het doek, maar ze hebben allemaal een leuke middag gehad en een mooie creatie gemaakt.

   
 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches