Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Schaatstikkertje, Nerfgunbattle en Wejump ! Week 6 - 2022

Maandag 7 februari  

Deze dag stond in het thema van de Olympische Spelen. Nadat de kinderen hun portie fruit en ranja op hadden was het eindelijk zover. Lekker naar buiten toe voor het  eerste olympische spel, oftwel schaatstikkertje. Schaatsen op kunstgras… iets wat ze blijkbaar allemaal heel goed kunnen.  

 

Dinsdag 8 februari 

Ook vandaag zijn we weer lekker naar buiten geweest met de kinderen. Iedere dinsdag staan er minimaal 2 leuke spelactiviteiten op het programma waar de kinderen uit kunnen kiezen. Dus ook vandaag hebben de kinderen weer allerlei balspellen gedaan. Samen met de stagiaires hebben de kinderen Voet- en handbalwedstrijdjes tegen elkaar gedaan. Dit vonden ze super leuk!

   

 

Woensdag 9 februari 

Woensdag is de dag van de uitjes, omdat we een lange middag hebben, kunnen we lekker weg met de kinderen. De keuze van het groepje kinderen van vandaag om naar WeJump te gaan was snel gemaakt. Ze stonden te poppelen om lekker te gaan springen en in de grote bak met schuimkussens te stunten. Ze hebben de gekste sprongen gemaakt. 

   

 

Donderdag 10 februari

Vandaag was het tijd voor actie! Heel veel actie. Vandaag hebben de kinderen met echte Nerfguns geschoten. Er werden twee groepen gemaakt die met elkaar de strijd aangingen. Tafels en stoelen waren zo neergezet dat er voldoende bescherming was om achter te schuilen en toen begon het… De pijltjes vlogen in het rond. We hebben koprollen gezien, slidings om dekking te zoeken en teamwork.  

   

 

Vrijdag 11 februari 

De laatste schooldag van de week. Iets waar je niets van terug ziet bij de kinderen op de vrijdag. Nog energie voor tien en daarom hebben zij ervoor gekozen om deze dag naar Monkeytown te gaan. Dé plek voor de kinderen om helemaal los te gaan. Tussendoor een korte pitstop voor wat ranja en een stukje fruit om vervolgens weer als n dolle door de klimhal te klauteren en te springen! 

   

 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches