Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Safaritikkertje, naar de speeltuin en voetballen met het mooie weer! Week 10 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 10!

 

Maandag 7 maart

De eerste dag weer na de vakantie, voor veel kinderen is dit altijd een lange dag. Daarom hebben we vandaag lekker rustig aan gedaan. Nadat de kinderen uit school kwamen zijn we fruit gaan eten en wat gaan drinken. Daarna ging iedereen naar buiten, want de zon scheen eindelijk weer een keer. De kinderen mochten vandaag kiezen of ze mee deden met het spelletje wat Marieke had klaar gezet. hier waren veel kinderen enthousiast voor, dus hebben we met deze kinderen het spel safari tikkertje gedaan. Een spel waarbij de kinderen een dier zijn en samen moeten werken met de andere kinderen die hetzelfde dier zijn. De kinderen vonden het een heel leuk spel en iedereen kon goed mee doen! De kinderen die liever zelf gingen spelen hebben lekker staan voetballen, dat was erg lekker met dit mooie weer!

   

 

Dinsdag 8 maart

De zon schijnt, dus de meeste kinderen kwamen lekker vrolijk binnen. Voor vandaag hebben de stagiaires weer een spel voorbereid. Bij Veerle gingen de kinderen Monster bal doen en bij Pepijn gingen de kinderen spelletjes met ballonnen doen. Voor alle kinderen waren de spellen op niveau, dus iedereen kon lekker mee doen!

   

 

Woensdag 9 maart

De eerste lente dag van het jaar, we konden weer een keer zonder jas naar buiten! Na het eten van de lunch zijn alle kinderen meteen naar buiten gegaan, als eerste gingen ze in de bossen spelen. We hebben vandaag maar een klein groepje, dus konden de kinderen allemaal samen spelen. Nadat ze uit gespeeld waren in de bossen zijn we binnen toch even fruit gaan eten en wat gaan drinken, want dat is ook erg belangrijk! Daarna zijn we met z’n alle gaan voetballen op het grote voetbalveld, hier hebben we met een deel van het groepje afvalrace gedaan en de andere kinderen hebben ‘’wie scoort is keep’’ gedaan. Na het voetballen hebben we nog even van de zon kunnen genieten voordat de kinderen alweer opgehaald werden, de middag ging snel voorbij.

 

Donderdag 10 maart

Wederom een hele mooie lente dag vandaag. De kinderen zijn vandaag alleen even binnen geweest om te drinken en fruit te eten. Na het fruit eten zijn alle kinderen weer snel naar buiten gegaan om in de bossen te spelen, of lekker in de zon te zitten of misschien wel lekker te voetballen. In de tussentijd hebben Tiago, Marieke en Maud de spelletjes klaar gezet. Bij Tiago hebben de kleine kinderen het weerwolvenspel gedaan en de grotere kinderen hebben bij Marieke en Maud een voetbaltoernooi gedaan. Het was een super leuke middag waarop alle kinderen lekker samen hebben gespeeld. Na de spelletjes hebben de kinderen nog even buiten gespeeld voordat ze alweer op werden gehaald.

 

Vrijdag 11 maart

De laatste dag van de week alweer en een dag met veel vriendjes. Deze week was het elke dag vriendjesdag, dat betekend dat alle kinderen een vriendje of een vriendinnetje mee naar Sportstuif mogen nemen. Vandaag was de drukste dag met de vriendjes, maar ook meteen de gezelligste dag! Eerst hebben we samen de lunch op gegeten en toen iedereen klaar was zijn we naar de speeltuin in het Wilhelminapark geweest. Hier was genoeg te doen, iedereen was druk bezig. Sommige kinderen hadden tussendoor ook nog even tijd om te zonnen met dit lekkere weer. De tijd ging snel voorbij en voor we het wisten moesten we alweer terug naar de BSO, waar de eerste kindjes al opgehaald werden. We hebben een leuke middag gehad samen met onze vriendjes!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches