Leuke sportieve BSO met enthousiast personeel en veel verschillende activiteiten.

Mickey Jans Mickey Jans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ring werpen, chinees voetbal en levend stratego! Week 45- 2023

Maandag 6 november

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Vandaag stonden er twee activiteiten op de planning, namelijk: Ring werpen en ratten en raven. Deze twee activiteiten hadden we niet vaak gedaan en de kinderen vonden deze twee activiteiten dan ook erg leuk. Na de activiteiten was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 7 november

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Hierna gingen we snel naar buiten voor niet twee, maar drie activiteiten, namelijk: Chinees voetbal, steen- papier- schaarestafette en slingertikkertje. Na de activiteiten was het koekjestijd en mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen, werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 8 november

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard waren namelijk eerder uit. Nadat de kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Hierna zijn we met alle kinderen naar de sportstuif in Veldhoven gegaan. Door het slechte weer konden we helaas niet naar buiten. Wel hebben de kinderen binnen veel spelletjes gedaan met elkaar. Ook werd er veel gekaart en werd er veel met LEGO gespeeld. Rond 16:30 moesten we weer terug naar Valkenswaard, want de ouders stonden rond 17:00 al klaar om de kinderen weer op te halen.

Donderdag 9 november

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Hierna gingen we al snel naar buiten om een activiteit met heel de groep te spelen, namelijk: Levend stratego. De kinderen waren erg enthousiast tijdens het spel en deden er alles aan om de vlag van te tegenstander te vinden. Na de activiteit was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen weer vrij snel opgehaald door alle ouders.

Vrijdag 10 november

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. Na de lunch was het tijd voor de eerste activiteit. We gingen namelijk verstoppertje spelen. Na de activiteit mochten de kinderen nog vrij spelen. Rond 16:00 was het tijd voor een gezamenlijk fruithapje. Na het fruithapje was het tijd voor de tweede activiteit, namelijk: De pionnendans. De kinderen deden erg goed me en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Na de pionnendans werden de kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op. Tijd voor weekend dus!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches