Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Rad van Fortuin, Chinese muur en koekjes bakken. Week 2 - 2022

Maandag 10 Januari

Yes! De kinderen mogen weer naar school! En dat betekent ook dat alle kinderen weer welkom zijn bij Sportstuif. We zijn de middag begonnen met verhalen vertellen over de vakantie, want de meeste kinderen hebben drie weken vakantie gehad. Toen alle kinderen hadden verteld wat zij in de vakantie hebben gedaan zijn we lekker naar buiten gegaan. Eenmaal buiten hebben we samen met de kinderen bedacht welk spel we gingen doen, dit was ziekenhuistikkertje. Omdat we niet zo’n grote groep hebben op maandag hebben we het spel met de hele groep gedaan. Na het spel hebben de kinderen nog even vrij kunnen spelen buiten voordat het donker werd, daarna zijn ze binnen verder gegaan met LEGO, knutselen en tekenen.

 

Dinsdag 11 Januari

Weer een grote groep vandaag, super gezellig! En ook een verjaardag om te vieren vandaag, want Sammy is in de vakantie jarig geweest. Na het fruit eten kregen hebben we hard gezongen voor Sammy en hebben alle kinderen een traktatie gehad. Daarna zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we twee verschillende spellen gedaan, Chinese muur en softbal. De groep werd opgesplitst in twee groepen, ingedeeld op leeftijd zodat alle kinderen mee kunnen doen. Omdat het zo’n mooi weer was bleven de meeste kinderen na de spellen nog buiten om lekker op het veld en in de bossen te spelen.

   

 

Woensdag 12 Januari

Op woensdag is het altijd feest bij ons. Het is een lange middag voor de kinderen, dus proberen we er altijd een super vette middag van te maken. Het begint altijd met lunchen, samen met alle kinderen is dat altijd heel gezellig. Vaak gaan we op uitstapje, maar omdat alles dicht is moeten we onze eigen creativiteit gebruiken. Vandaag hebben we Sportstuif Rad van Fortuin gedaan! We hadden twee teams gemaakt en deze teams moesten tegen elkaar strijden door het doen van verschillende opdrachten. Er kan maar één team de winnaar zijn en dat was team blauw, gefeliciteerd! Hierna was de middag nog niet afgelopen, dus zijn we daarna verstoppertje in het donker gaan doen. De kinderen hebben samen de regels afgesproken en zo hebben we verschillende potjes gedaan. Zelfs de juffrouw deed mee, wat het extra leuk maakte!

   

 

Donderdag 13 Januari

Tijdens het fruit eten werd de kinderen verteld dat ze zelf mochten kiezen of ze binnen óf buiten gingen spelen. Toen het fruit op was, was al heel snel duidelijk dat de meeste kinderen naar buiten wilden. De meeste kinderen sprintten naar de kleedkamer om de jas aan te doen en stonden binnen no time buiten. Super leuk om te zien dat de meeste kinderen die bij ons zitten het het leukste vinden om buiten te zijn! Vandaag mochten de kinderen zelf kiezen of ze mee een spelletje gingen doen, gek genoeg wilde niemand meedoen. Alle kinderen waren zo lekker bezig, dat dit vandaag ook niet nodig was. Vandaag was dus een vrije dag en alle kinderen hebben zich goed bezig gehouden.

 

Vrijdag 14 Januari

Helaas zat het weer vandaag niet mee, het was regenachtig dus de meeste kinderen bleven liever binnen. Dat is geen probleem, want binnen maken we er net zo’n feest van als buiten. We hebben de kinderen laten kiezen wat ze het liefste wilden doen en dat was koekjes bakken! Met alle kinderen dus even naar de winkel om alle benodigdheden te halen en daarna konden we meteen aan de slag. Iedereen mocht kiezen of ze vormpjes gebruikten of dat ze zelf een vormpje zouden maken. Er zijn hele mooie creaties gemaakt en de koekjes waren super lekker!

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches