Bij deze BSO kunnen kinderen op een plezierige bewegen en sporten onder begeleiding van enthousiaste medewerkers

Sjors Aerts Sjors Aerts
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pietenpret, pepernoten bakken en sinterklaasestafette! Week 48- 2023

Maandag 27 november

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en het was niet zomaar een week. Heel de week stond namelijk in het teken van Sinterklaas. Vandaag was rommelpiet langs geweest. Hij had een gedicht achtergelaten en ook een cadeau voor heel sportstuif. Ook had hij een chocoladeletter voor iedereen achtergelaten. Nadat we met zijn alle fruit hadden gegeten en de cadeaus hadden uitgepakt zijn we pepernoten gaan bakken en hebben we mijters en pietenhoedjes geknutseld. De kinderen waren erg enthousiast, doordat sinterklaas was langs geweest en er waren dan ook erg veel lachende gezichtjes te zien bij Sportstuif Valkenswaard.

 

Dinsdag 28 november

Vandaag hebben we eerst weer alle kinderen opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard. Nadat iedereen was opgehaald, hebben we gezamenlijk wat fruit gegeten en limomade gedronken. Hierna hebben we met zijn alle het gedicht en het cadeautje uitgepakt, want de piet had achtergelaten. Na het uitpakken is een deel pepernoten gaan bakken en de rest mocht naar buiten om een aantal activiteiten te doen, namelijk: Pakjes in de schoorsteen gooien en een sinterklaastikkertje. Na de activiteiten kwamen alle ouders de kinderen alweer snel ophalen.

 

Woensdag 29 november

Vandaag was het weer een lange dag bij sportstuif. De scholen in de gemeente Valkenswaard waren namelijk eerder uit. Nadat de kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Na het lunchen mochten de kinderen het cadeautje uitpakken, wat de piet had achtergelaten. Ook vandaag had de piet weer voor iedereen een chocoladeletter achtergelaten. Hierna zijn we met zijn alle pepernoten gaan maken en bakken. Later op de middag hebben we verschillende tikspelen gedaan en is er ook veel gevoetbald. Rond 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Donderdag 30 november

Nadat alle kinderen in Waalre, Dommelen, Riethoven en Valkenswaard waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk fruit gegeten en limonade gedronken. Hierna hebben we eerst het cadeau uitgepakt en het gedicht voorgelezen, dat de piet had achtergelaten. Ook vandaag stond weer helemaal in het teken van sinterklaas en hadden we de activiteiten hierop aangepast. We gingen namelijk pepernoten bakken met de kinderen, die dit nog niet hadden gedaan. De rest mocht naar buiten twee activiteiten doen, namelijk: Sinterklaasestafette en vies land lekker land. Er waren weer veel lachende gezichtjes te zien en de kinderen hadden het erg naar hun zin. Na de activiteiten was het nog tijd voor een koekje en mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door de ouders.

 

Vrijdag 1 december

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een hele speciale. Nadat alle kinderen waren opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht en limonade gedronken. Na de lunch mochten de kinderen weer het cadeau uitpakken en het gedicht voorlezen, die de piet had achtergelaten. De kinderen waren erg blij met de cadeaus, die ze afgelopen week hadden gekregen en er werd ook al veel mee gespeeld. De hele middag stond in het teken van de pietenpret. We zijn met zijn alle naar sporthal de Wedert gegaan, waar zeker 40 kinderen hun pietendiploma hebben kunnen halen. Er waren heel veel lachende gezichtjes te zien tijdens de sinterklaasweek bij Sportstuif Valkenswaard en het was een zeer geslaagde week. Tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches