Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pepernoten bakken, tikkertje en Engels voetbal! Week 49 – 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 49!

 

Maandag 5 december

Het is weer een nieuwe week bij Sportstuif en vandaag was het een regenachtige dag dus hebben we na het fruit eten gezellig met alle kinderen onder het genot van Sinterklaasmuziek pepernoten gebakken. Zie je ook de twee leuke schildpaddenpepernoten op de foto? De meeste kinderen werden vroeg opgehaald want het is pakjesavond, SPANNEND! Hopelijk zijn alle kinderen lief geweest en hebben ze leuke cadeautjes gekregen!

Dinsdag 6 december

Vandaag hadden de st. Martinus en Agnetendal studiedag, ze zijn ’s ochtends met Maud naar Monkey Town geweest en erna hebben ze met Hop Up gespeeld, dit vinden ze erg leuk en ze hebben er na de activiteiten van de stagiaires totdat iedereen naar huis was mee gespeeld. Want vandaag waren de drie stagiaires er weer en die hadden ook leuke spellen bedacht! Toen alle andere kinderen er waren hebben ze met Cathelijne vies land lekker land gespeeld, en natuurlijk rende iedereen bij pizza en friet naar lekker land! Met Kim hebben ze iemand is hem niemand is hem gedaan en Claire heeft met de kleine kinderen wc tikkertje en met de grote kinderen inktvis tikkertje gespeeld. Welke variatie van tikkertje we ook spelen, ze vinden het altijd leuk en de tikkers doen goed hun best om iedereen af te tikken!

Woensdag 7 december

We waren vandaag met een klein groepje kinderen dus na het gezamenlijk lunchen mochten ze zelf kiezen wat ze wilde doen en het werd voetballen! Erna hebben we nog lekker warm binnen geknutseld en mooie tekeningen gemaakt.

Donderdag 8 december

Het was vandaag weer een gezellige drukke dag bij Sportstuif dus we zijn na het fruit eten meteen naar buiten gegaan zodat iedereen z’n energie kwijt kon. De kinderen werden in drie groepen verdeeld en we hebben weer leuke spellen gedaan. Met Antje hebben we politie en boefje tikkertje gedaan en met Anouk rond de tafel. Met Kenny hebben we Engels voetbal gespeeld, dat was even gek dat de goals anders stonden, maar er werden toch veel ballen raak geschoten!

Vrijdag 9 december

We hebben de week vandaag weer leuk afgesloten. We hebben vandaag binnen hutten gebouwd van de dekens en zitzakken, zo hadden we allemaal een plekje om te “chillen” en rustig tekeningen te maken. Daarna zijn we nog lekker creatief bezig geweest met de blokken. Er werden hoge torens gemaakt, waaronder de Eifeltoren! En zo vloog de tijd weer voorbij, tot volgende week!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches