Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Open dag, mijnenveld en allesbal! Week 8- 2024

Maandag 12 februari

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al snel naar buiten gegaan om een aantal activiteiten te doen. Vandaag stond er dan ook een tikspel, mijnenveld en steen- papier- schaar estafette op het programma. De kinderen waren weer erg fanatiek tijdens de activiteiten. Op het laatst moesten we helaas met zijn alle naar binnen, omdat het erg hard begon te regenen. De kinderen mochten binnen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 13 februari

We zijn de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen in de gemeente Valkenswaard en omstreken, waarna we een gezamenlijk fruithapje zijn gaan eten met zijn alle. We merkte dat de kinderen weer erg veel energie hadden en hierom zijn we na het fruithapje gelijk naar buiten gegaan. Zo konden de kinderen hun energie kwijt tijdens de activiteiten. Er stonden drie activiteiten op de planning, namelijk: Allesbal, pionnenflip en tienbal. De kinderen waren erg enthousiast tijdens de activiteiten en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 14 februari

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, want alle scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van alle scholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. We zijn namelijk direct aangereden naar Gemert, aangezien deze sportstuif locatie een open dag had. De kinderen konden hier op springkussens springen, lasergamen, boksen en nog veel meer. De kinderen hadden het hier erg naar hun zin. Rond 16:30 was het weer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard, want de eerste ouders stonden alweer klaar om hun kinderen op te halen.

Donderdag 15 februari

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de week. Eerst hebben we alle kinderen opgehaald van alle scholen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen op locatie waren, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al snel naar buiten gegaan om de drie activiteiten te doen, die de fontys stagiaires hadden voorbereid. We zijn pionnenroof, slingertikkertje en geluksestafette gaan spelen. De kinderen hadden tijdens deze drie activiteiten goed hun best gedaan en waren erg actief bezig geweest. Na de drie activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

Vrijdag 16 februari

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van alle scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch met wat limonade erbij. Na de lunch stond er ook een speciale activiteit op het programma. We zijn namelijk met zijn alle naar een grote buitenspeeltuin gegaan bij het wilhelminapark. De kinderen hadden het hier erg naar hun zin en hadden erg leuk met elkaar gespeeld. Er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard mochten de kinderen vrij spelen. Er werden nog veel kaartspelletjes gespeeld. Ook werd er nog veel met de LEGO en de loombandjes gespeeld. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen vrij snel opgehaald door alle ouders. Zo zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en was het tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches