Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Open dag, escape room en bowlen! Week 14 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 14!

 

Maandag 4 april

Helaas was het een regenachtige dag vandaag, dus hadden we geen andere keuze dan een middag binnen spelen. Maar gelukkig hebben wij bij Sportstuif van alles te doen, dus ook als we een keer niet naar buiten kunnen. We hebben vandaag een Escape room gedaan! De kinderen werden verdeeld over drie groepen en moesten zo snel mogelijk alle opdrachten voltooien, pas als ze een opdracht hadden gehaald mochten ze door naar de volgende. Het was een felle strijd tussen de teams, maar allemaal hebben ze de escape room binnen de tijd kunnen halen. Super goed!

      

 

Dinsdag 5 april

Vandaag hadden de stagiaires weer twee leuke activiteiten voorbereid. Bij Pepijn konden de kinderen boter kaas en eieren doen, eerst hebben de kleinere kinderen dit gedaan en later de grotere kinderen. Het spel was voor iedereen op niveau, dus iedereen kon lekker meedoen. Bij Veerle mochten de kinderen een spel doen met het rad van fortuin. De kinderen moesten allemaal tweetallen maken en met dit tweetal moesten ze aan het rad draaien. Het nummer wat zij hadden gedraaid gaf aan welke opdracht zij moesten doen, als de opdracht was gelukt kregen zij hiervoor een punt. De winnaar was degene die aan het einde de meeste punten had, iedereen was super fanatiek en de kinderen vonden het een super leuk spel!

   

 

Woensdag 6 april

Open dag bij Sportstuif Valkenswaard! De juffen en meesters waren al op tijd begonnen met de voorbereidingen. We hadden vandaag een springkussen, de XL spellen (jenga, twister, mikado, vier op een rij) en een nerfgunbattle. Helaas was het een bewolkte dag met af en toe regen, de opkomst was hierdoor minder dan verwacht. Voor onze kinderen en de kinderen die zijn geweest maakte dit niks uit, zij hebben zich goed vermaakt met de spellen en het springkussen. Al met al was het alsnog een super leuke middag bij Sportstuif.

   

 

Donderdag 7 april

De laatste dag van onze collega Maurice vandaag, erg jammer maar we hebben er een groot feest van gemaakt! Na het fruit eten hebben we Maurice nog wat cadeautjes gegeven en kregen we allemaal iets lekkers. Hierna zijn we naar buiten gegaan, maar al snel genoeg begon het weer te regenen. De hele middag is het af en aan geweest met de regen, dus we hebben de hele middag binnen en buiten gespeeld. We hebben een super leuke middag gehad en in plaats van een koekje kregen we vandaag een plakje cake, hoe lekker?!?

   

 

Vrijdag 8 april

De laatste dag van de week en helaas is het weer vandaag ook niet super goed. Een mooie dag dus om lekker op uitstapje te gaan! Vandaag zijn we op uitstapje geweest naar bowling Valkenswaard. Hier heeft iedereen laten zien hoe goed zij kunnen bowlen en dat viel niet tegen! Na een uurtje was het weer tijd om terug te gaan naar de BSO, hier hebben we alsnog even lekker buiten kunnen spelen. Al snel genoeg werden de eerste kinderen alweer opgehaald en was het tijd voor weekend!

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches