Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne Ast Sanne Ast
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Octopustikkertje, bowlen en midgetgolf! Week 11 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 11!

 

Maandag 14 maart

In tegenstelling tot andere weken hadden we vandaag een lekker klein groepje. Zoals altijd zijn we de middag begonnen met het fruithapje en wat drinken, daarna zijn de kinderen de hele middag buiten gaan spelen. Daar was het tenslotte ook goed weer voor! Omdat we met een kleine groep waren vandaag hebben we de kinderen laten kiezen wat zij graag zouden willen doen, hierop kwam volmondig het antwoord ‘’vrij spelen!’’. De kinderen hebben de hele middag leuk samen gespeeld en voor ze het wisten werden ze alweer opgehaald.

 

Dinsdag 15 maart

De dag begon weer met het eten van wat fruit en het drinken van een bekertje suikervrije ranja. Toen het fruit en het drinken op was, gingen we met alle kinderen lekker buiten spelen. Eerst hadden we tijd om vrij te spelen in de bossen en op het veld, dat is altijd super leuk. In de tussentijd hadden de stagiaires weer twee spellen klaar gezet. bij Veerle konden we octopustikkertje doen en bij Pepijn konden we viesland lekkerland doen. Eerst werden de kinderen verdeeld in twee groepen, een groep met de jongere kinderen en een groep met de oudere kinderen. Daarna hebben ze allebei de spellen een keer gedaan. Ze hebben veel kunnen rennen en alle energie kunnen gebruiken die ze na een lange schooldag op hebben gespaard. Het was lekker weer, dus de kinderen hebben buiten gespeeld tot ze opgehaald werden. Veel kinderen wilden nog niet naar huis toen ze papa of mama zagen, maar helaas komt er ooit een einde aan de dag. Het was dus weer een geslaagde dag!

   

 

Woensdag 16 maart

Een lange middag met een kleine groep, dat betekend dat we weer iets leuks kunnen gaan doen vandaag. De kinderen mochten zelf met een voorstel komen wat ze graag wilden doen, hieruit kwamen twee activiteiten. Door te stemmen hebben we een keuze gemaakt wat we vandaag gaan doen en dat is … Bowlen!! We zijn met alle kinderen naar de bowlingbaan in Veldhoven gegaan en hebben hier een uur kunnen bowlen. Het was een hele leuke activiteit en iedereen deed super goed zijn best! Toen was het weer tijd om terug te gaan naar de BSO, hier hebben we nog lekker een film gekeken en vrij kunnen spelen voordat de kinderen weer opgehaald werden.

 

Donderdag 17 maart

De drukste dag van de week, met maar liefst 40 kinderen. We zullen maar zeggen, hoe meer zielen hoe meer vreugd! De middag beginnen we met lekker fruit eten en wat drinken, maar daarna vliegen alle kinderen meteen naar buiten. Gelukkig is het mooi weer en kunnen we de hele middag lekker buiten spelen. Een klein groepje kinderen heeft er een tijdje geleden voor gekozen om te gaan midgetgolfen, vandaag was eindelijk de dag. Maud is met het groepje gaan midgetgolfen bij Harba Lorifa en de andere kinderen hebben met Tiago superbal gedaan en met Maurice hoepeldans. Hele leuke spellen die voor alle kinderen super leuk waren! De tijd vloog weer voorbij, dus nadat de spellen af waren gelopen hebben alle kinderen nog fijn buiten kunnen spelen en kunnen genieten van het mooie weer.

      

   

 

Vrijdag 18 maart

Het weekend is begonnen voor de kinderen! Eerst even samen lunchen op de BSO en daarna mochten de kinderen kiezen wat ze graag wilde gaan doen. We hadden de kinderen verteld dat we gisteren zijn wezen midgetgolfen met een kleine groep, dus toen wilde ook de vrijdag groep dat gaan doen. Zo gezegd, zo gedaan zijn we aan het begin van de middag lekker gaan midgetgolfen! Toen we het rondje hadden gehad, zijn we weer terug gegaan naar de BSO om nog even lekker vrij te spelen voordat de kinderen alweer opgehaald werden.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches