Super BSO. Mijn zoontje vindt het geweldig, krijg hem met moeite weer mee naar huis, dus dat is altijd een goed teken. Altijd lekker buiten en actief bezig! Ga zo door!

Nancy Donders Nancy Donders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Noodopvang, speurtocht en schaatsen. Week 51 - 2021

Maandag 20 December

De laatste dag voordat we alleen maar weer noodopvang mogen verlenen. Heel vervelend voor iedereen, maar dan kunnen we er maar net zo goed nog een leuke laatste dag van maken! De dag begon al vroeg, omdat veel kinderen al niet meer naar school hoefden. We zijn de dag begonnen met lekker buiten spelen op het veld, hier hebben we met elkaar gevoetbald en daarna hebben we nog verschillende tikspelletjes gedaan die de kinderen zelf hadden bedacht. Toen was het alweer tijd om fruit te eten en daarna zijn we een speurtocht gaan doen. Sommige dingen leken onmogelijk om te vinden, maar toch was het gelukt. We moesten namelijk kippen zoeken en toevallig had een meneer die in zijn achtertuin, hier mochten we toen even gaan kijken. Tijdens de speurtocht zijn we bij een speeltuintje gestopt en hier hebben we nog lekker gespeeld met alle kinderen. Toen zijn we weer terug gegaan naar de BSO en hebben we onze lunch gegeten. Toen de lunch op was zijn we weer lekker naar buiten gegaan en even later hebben we zelf onze wafels versierd. Een leuke dag waar we lekker veel buiten zijn geweest!

   

  

Dinsdag 21 December

Vandaag begon de noodopvang, dat betekent voor ons dat er maar weinig kinderen naar de BSO komen. Voor ons de tijd om alle deuren langs te gaan met een klein kerstcadeautje voor de kinderen. Maurice stond vandaag op de groep en hij heeft met de kinderen, na het fruit eten, trefbal gespeeld. Het was een mooie zonnige dag, waardoor de kinderen daarna nog lekker lang zelfstandig buiten konden spelen.

  

 

Woensdag 22 December

Op woensdag is de school lekker op tijd uit, normaal nemen kinderen dan hun eigen lunch mee. Omdat we nu in een minder leuke tijd zitten, moeten we er zelf een feestje van maken. Dus hebben we met de kinderen een pizza gemaakt en deze als lunch gehad, echt een feest maaltijd! Gelukkig is het bij ons niet erg als we een keertje iets ongezonds eten, want dat sporten we er daarna weer allemaal af. Vandaag zijn we naar de schaatsbaan in Eindhoven geweest, een leuke manier om de pizza er weer af te sporten. Ondanks dat het een lange middag was, is de tijd snel voorbij gevlogen!

  

Donderdag 23 December

Weer een korte dag vandaag, maar weinig kinderen. Normaal zijn we donderdag met 44 kinderen en vandaag waren we maar met 5. Voor de kinderen ook een keer lekker en dit betekent ook dat zij mee mogen bepalen welke spellen we gaan doen, vandaag is het blokjesvoetbal geworden. Omdat het wederom zo’n mooi weer was vandaag, hebben we lekker lang buiten kunnen spelen.

Vrijdag 24 December

De laatste dag voordat de kinderen écht vakantie krijgen. Een rustige dag waarop we maar twee kinderen hadden op de BSO, dit betekent dat we alles lekker op ons gemakje kunnen doen. Bij de Sint Martinus school in Dommelen hebben ze de kerststal opgebouwd, hier zijn we dan ook even gaan kijken met de kinderen. Toen we uitgekeken waren bij de kerststal zijn we naar de winkel gegaan, hier hebben we knakworstjes gehaald voor de lunch. Want zoals we eerder al hebben gezegd, we moeten er deze week zelf een feestje van maken. Na de lunch zijn we Just dance op het grote scherm gaan doen, super leuk maar ook heel vermoeiend. Toen de kinderen uitgeput waren zijn we nog even vrij gaan spelen en toen was de dag alweer voorbij. Ondanks de beperkingen hebben we er een leuke week van gemaakt!

  

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches