Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nieuwjaarsloop, levend stratego en flipperkasten! Week 2- 2024

Maandag 8 januari

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Eerst hebben we gezamenlijk een hapje fruit gegeten met wat limonade erbij. Hierna zijn we met zijn alle al snel naar buiten gegaan om levend stratego te spelen. Het was lang geleden, dat we dit spel hadden gespeeld en de kinderen vonden het dan ook weer erg leuk om het spel te spelen.  Na het levend stratego was het al tijd voor een koekje en ging bijna iedereen binnen vrij spelen, omdat het buiten erg koud was. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 9 januari

Nadat alle kinderen waren opgehaald van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje moesten de kinderen even blijven zitten, want er was een jarige. Er werd dus gezongen en de jarige job had ook een traktatie bij voor iedereen. Hierna zijn we snel naar buiten gegaan om niet twee, maar drie activiteiten te doen, namelijk: Superbal, wc tikkertje en chinese muur tikkertje. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en kwamen alle ouders de kinderen weer ophalen.

 

 

Woensdag 10 januari

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard. De scholen zijn op woensdag namelijk eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Na de lunch was het tijd voor een speciale activiteit. We zijn namelijk naar een andere Sportstuif in Veldhoven gegaan, om daar de nieuwjaarsloop te lopen. Na de nieuwjaarsloop hebben we met zijn alle nog een lekker bekertje warme chocomel gedronken en hierna moesten we alweer snel terug naar Valkenswaard. Toen we terugkwamen was het nog tijd voor een koekje en mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen weer opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op.

 

Donderdag 11 januari

Na het ophalen van alle kinderen, was het weer tijd voor een gezamenlijk fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we snel naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Vandaag verzorgde de fontys stagiaires alle activiteiten. Ze hadden drie activiteiten voorbereid, namelijk: Boter kaas en eieren, flipperkasten en drie is te veel. Er waren weer veel lachende gezichtjes te zien tijdens de activiteiten en de kinderen waren weer erg actief bezig geweest vandaag. Na de activiteiten werden de kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 12 januari

Vrijdag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, omdat de kinderen eerder uit zijn van school. We zijn de dag begonnen met een gezamenlijke lunch met wat limonade erbij. Na de lunch zijn we snel naar buiten gegaan om een activiteit te spelen, namelijk: Buskruit. Dit vonden de kinderen zo leuk, dat we het spel bijna twee uur hadden gespeeld. Na de activiteit was het tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje mochten de kinderen vrij spelen en werd er veel met LEGO gespeeld, maar werden er ook veel spelletjes gedaan. Rond 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen al vrij snel opgehaald door de ouders. Zo zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en was het dus tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches