Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nieuwe spellen ontdekken in week 26-2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 26!

Maandag 28 juni
Vandaag speelden we voor het eerst kingbal. Dit was super leuk!

Er wordt een grote cirkel getekend, verdeeld in vier vakken met stoepkrijt met daarin geschreven 1,2,3 en K. In elk vak staat één kind. Het kind dat in de 1 staat krijgt de bal uit. Hij stuitert eerst de bal in zijn eigen vak en slaat deze daarna in een ander vak. De andere kinderen proberen de bal ook in een ander vak te slaan. Stuitert de bal twee keer in je vak of in je vak en dan uit de cirkel, dan ben je af. Je start weer bij 1. Alle andere kinderen mogen een plekje doorschuiven. Is bijvoorbeeld kind in vak 3 af, dan schuiven de kinderen uit vak 1 en 2 door. De K van koning is het hoogst haalbare.

Dinsdag 29 juni
Bij het tikspel supertikkertje kan iedereen meedoen. Wil je weten hoe? Lees maar mee! Alle kinderen zijn de tikker. Als je wordt getikt moet je uit de cirkel. Je moet goed onthouden wie jou heeft getikt, want als die af is mag je weer meedoen! Als je elkaar tegelijkertijd tikt, moet je steen-papier-schaar doen. De winnaar mag doorgaan, de verliezer is af.

Woensdag 30 juni
Steffi nam de kinderen mee naar Sportstuif Brandevoort. Deze sportieve buitenschoolse opvang is net geopend en had vandaag de eerste open dag. Dit betekende onwijs veel sport- en spelaanbod voor alle kinderen! Het springkussen stond op en er werd fijn gespeeld. Het iets minder mooie weer mocht de pret niet drukken!

Donderdag 1 juli
Donderdag namen we afscheid van onze laatste stagiaire van Sportief Valkenswaard. Sascha heeft het afgelopen schooljaar veel geleerd bij ons! Als afscheidscadeau gaf Sascha ons twee grote waterkanonnen! Hier gaan we super veel plezier mee hebben tijdens warme zomerdagen. Dankjewel, en heel veel succes met het vervolg van je studie!

Vrijdag 2 juli
We hadden twee leuke spellen op de planning staan voor de vrijdagmiddag. We startten met het haasje. Hierbij is één kind de loper en proberen de andere kinderen het haasje af te gooien met de bal. Het moeilijke van dit spel is dat je niet mag lopen als je de bal vast hebt. Samenwerken is dus heel belangrijk! Later op de middag speelden we nog een tikspel. We hebben veel bewogen!

Wisten jullie dat we op zoek zijn naar nieuwe collega's? Sportstuif wordt steeds groter! Bekijk onze vacatures hier.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches