Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Mooi weer, waterspelletjes en Malpie Hoeve! Week 29 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 29!

 

Maandag 18 juli 2022

De laatste week vóór de zomervakantie is begonnen en dit merken we ook meteen aan de kinderen. Veel kinderen zijn ook toe aan vakantie en zijn na school vaak moe, maar hier houden we natuurlijk rekening mee. De kinderen mochten vandaag dus ook kiezen of ze met een spelletje mee deden, ook hebben zij het spelletje vandaag zelf bedacht. Vandaag deden we watertikkertje! De tikkers kregen een waterpistool en moesten zo de andere proberen te raken. Veel kinderen hebben mee gedaan met het spelletje, de anderen hebben lekker in het bos gespeeld of geknutseld.

      

 

Dinsdag 19 juli 2022

Het was vandaag een hele warme dag, maar liefst 41 graden. De middag begint met het fruit eten en daarna smeren we de kinderen in. Met dit warme weer blijven we zoveel mogelijk in de schaduw, dus vandaag mochten de kinderen er ook voor kiezen om binnen te spelen. Buiten hebben we lekker veel met water gedaan. We hebben de sproeier aan gezet waar de kinderen mee kunnen spelen en voor de kinderen die graag een spelletje doen, hebben we watertrefbal! In plaats van ballen, gebruiken we vandaag sponzen. Met dit weer is het gelukkig niet erg om nat te worden, dus vinden veel kinderen het leuk om mee te doen. We zijn deze middag lekker afgekoeld en toen was het alweer tijd om opgehaald te worden.

   

 

Woensdag 20 juli 2022

Zoals altijd op woensdag beginnen we eerst met lunchen, maar deze keer hebben we lekker buiten gepicknickt. Dit was een super leuk idee van de kinderen! Na de lunch zijn de kinderen eerst vrij gaan spelen en daarna hebben we de sproeier aan gezet, hier hebben de kinderen veel plezier mee gehad. Na de sproeier hebben de kinderen nog even tijd gehad om op te drogen en zijn we daarna fruit gaan eten. Na het fruit eten zijn we flessenvoetbal gaan doen en werden de kinderen daarna alweer snel genoeg opgehaald.

 

Donderdag 21 juli 2022

Voor sommige kinderen al de laatste dag vóór de vakantie! Helaas vandaag wat minder weer, want het regent af en toe. Maar dat mag de pret niet drukken! Buiten is Tiago, met de kinderen die mee willen doen, gaan voetballen. Maud heeft met een paar kinderen in het bos gespeeld en Marieke heeft met de andere kinderen binnen gespeeld en getekend en geknutseld. Het was een rustige middag, waar sommige kinderen een goed begin van de vakantie hebben gemaakt en de andere kinderen goed uit konden rusten voor de laatste dag van school.

 

Vrijdag 22 juli 2022

Omdat het voor sommige scholen al vakantie is, begon de dag op tijd. We waren in de ochtend met 4 kindjes, om 10:00 uur waren we compleet. Hierna zijn we naar de Malpie Hoeve gegaan! We hadden vooral kleinere kinderen vandaag, dus voor deze groep super leuk. Nadat we even gespeeld hebben, bij de dieren gekeken en een ijsje hebben gegeten was het alweer tijd om terug naar de BSO te gaan en de andere kinderen op te halen. Nu is het voor iedereen echt vakantie!! In de middag zijn we daarom ook met alle kinderen die er nog waren naar de Heiberg gegaan in Veldhoven om daar lekker te spelen in de speeltuin. Na een hele middag spelen zijn we weer terug gegaan naar de BSO en was het tijd om echt vakantie te gaan vieren.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches