Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkeytown, spelen in de bossen en knakworsttikkertje! Week 44 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 44!

 

Maandag 31 Oktober

De laatste dag van oktober alweer. De klok is dit weekend verzet, dus wordt het helaas alweer vroeg donker. Des te meer genieten we aan het einde van de middag nog van het lekker buiten spelen, nu het nog licht is. Vandaag waren alle kinderen zo lekker aan het spelen met elkaar dat we geen gezamenlijke spelletjes hebben gedaan. Één groepje was sprint wedstrijdjes aan het doen, een ander groepje was lekker in de bossen aan het spelen, een ander groepje was in het speeltuintje aan het spelen. Kortom we zijn alsnog lekker druk bezig geweest!

 

Dinsdag 1 November

Vandaag is het een erg drukke dag op de BSO, we hadden vandaag maar liefst 45 kindjes rond lopen! Dat betekent wel dat we genoeg vriendjes en vriendinnetjes hadden om mee te spelen vandaag. We begonnen de middag met fruit eten en zijn daarna lekker naar buiten gegaan. Hier hebben we de spellen: museumwachtertje en drie is teveel gedaan op aanvraag van de kinderen. Omdat de kinderen de spellen zelf hebben gekozen deden ze ook lekker fanatiek mee. De tijd vloog voorbij, voor we het wisten was het alweer 17:00 uur, ofwel koekjestijd!! Hierna was het helaas ook alweer snel donker, dus hebben we binnen nog verschillende spelletjes gespeeld.

 

Woensdag 2 November

Vandaag was een erg rustige dag bij Sportstuif, maar dat betekent dat we wel op uitstapje kunnen!! Hoe leuk is dat? Vandaag mochten de kinderen samen kiezen wat ze graag wilden gaan doen. Toen hebben ze voor Monkeytown gekozen. We hebben lekker de hele middag kunnen klimmen en klauteren, het was één groot feest bij Monkeytown. Hier zijn we ook nog andere vriendjes en vriendinnetjes tegen gekomen, waardoor we alsnog met hen kunnen spelen. We hebben een te gekke middag gehad!

 

Donderdag 3 November

Gelukkig hadden we vandaag weer een lekker grote groep, heel veel gezelligheid en vriendjes om mee te spelen dus! Omdat deze vriendjes vaak niet bij elkaar op school zitten, zien ze elkaar maar één of twee keer in de week. Hierdoor is het dus nóg leuker om samen te spelen op de BSO. Vandaag mochten de kinderen dus zelf kiezen of ze mee deden met de activiteit, of dat lekker voor zichzelf buiten gingen spelen. Één groep koos voor de activiteit, dus met hen zijn we inktvistikkertje gaan doen. Dit spel hadden ze zelf gekozen, dus dit zorgde er ook voor dat ze lekker fanatiek mee deden. De middag vloog voorbij en voordat we het wisten werden we alweer opgehaald door onze ouders.

 

Vrijdag 4 November
Alweer de laatste dag van de week. We hebben er al een super leuke week met veel leuke activiteiten op zitten. Vandaag hebben we dus lekker rustig aan gedaan. We zijn de middag begonnen met samen lunchen, altijd gezellig op de vrijdag! Hierna zijn de kinderen lekker naar buiten gegaan en hebben ze voornamelijk in de bossen gespeeld. om 15:00 uur was het fruitmomentje, hierna mochten de kinderen gezamenlijk kiezen wat ze graag wilden doen. Ze hadden ervoor gekozen om een film te kijken met popcorn! Eerst zijn we dus gezellig samen naar de winkel gegaan, om vervolgens lekker weg te dromen bij een film. Na de film stond het weekend alweer voor de deur. Al snel kwamen de ouders de kinderen ophalen en kan het weekend beginnen!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches