Super leuke BSO met goede en leuke begeleiding

Rik Heijmans Rik Heijmans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkeytown, softbal en mooi weer! Week 22 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 22!

 

Maandag 30 mei
Vandaag hadden we een redelijk grote groep. Na het fruit eten zijn we lekker naar buiten gegaan. Het was lekker weer, dus iedereen had wel zin om spelletjes te doen. De rollen waren vandaag alleen omgedraaid, de kinderen wilde om de beurt spelletjes verzinnen en hadden onze taak snel overgenomen. Ook de namen Marieke, Maud en Kenny en onze jasjes werden gerouleerd. Ze hadden leuke tikspelen bedacht en ook Anne Maria koekoek viel goed in de smaak. 

   

 

Dinsdag 31 mei
Na het fruit eten gingen de kinderen met de stagiaires Veerle en Pepijn spelletjes doen. De groep werd in tweeën verdeeld, de jonge kinderen begonnen buiten bij Veerle en de oudere kinderen binnen bij Pepijn. Buiten hebben ze steen, papier, schaar tikkertje gedaan en binnen een variant op Marco Polo. Na de spellen mocht iedereen nog lekker vrij spelen.

 

Woensdag 1 juni
Ondanks dat vandaag juni begon was het heel erg slecht weer. Na de boterham zijn we meteen naar Monkey Town gegaan. Wel met wat obstakels, de kinderen moesten van boom naar struik naar fietsenhok naar afdak rennen om droog te blijven. Eenmaal bij Monkey Town aangekomen heeft iedereen heerlijk gespeeld. Toen we terug bij Sportstuif kwamen hebben we binnen nog wat spelletjes gespeeld, zoals twister en rara wat ben ik.

 

Donderdag 2 juni
Vandaag hadden we weer een lekker drukke dag. Na het fruit eten zijn we buiten spelletjes gaan doen. De oudere kinderen gingen bij Tiago en Kenny softballen en de jongeren kinderen hebben bij Marieke en Maud het pizzaspel gedaan. Iedereen heeft een hele leuke dag gehad en de tijd ging super snel voorbij.

 

Vrijdag 3 juni
Vandaag was het een rustige dag. Het was super lekker weer, dus hebben we buiten aan de picknicktafels fruit gegeten. Na het fruit eten hebben alle kinderen heel de middag vrij gespeeld. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad en het was een goed begin van het wekend.

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches