Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ballorig, dierentuintikkertje en badminton clinic! Week 23 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 23!

 

Maandag 6 juni
Iedereen was vandaag nog extra dag vrij in verband met Pinksteren we hopen dat iedereen een leuk weekend heeft gehad en heeft genoten van het lekkere weer.

 

Dinsdag 7 juni
Vandaag hadden De Grasspriet, De Smelen, St. Martinus en De windroos een studiedag. Het was dus lekker druk bij Sportstuif. Studiedagen zijn altijd een feestje bij ons, in de ochtend zijn we dus lekker naar Monkeytown geweest! Toen de rest van de scholen uit waren, hebben we ons aan het normale middagprogramma gehouden. Dat betekend dat we zijn begonnen met fruit eten en daarna lekker naar buiten zijn gegaan om spelletjes te doen. De stagiaires waren vandaag weer verantwoordelijk voor de activiteit. Ze hadden een levend stratego met speelkaarten gedaan met de kinderen. Dit was heel leuk en de kinderen hadden allemaal super goed meegedaan.

 

Woensdag 8 juni:

Het was vandaag heel erg slecht weer, dus we hebben snel op de BSO onze boterham opgegeten en naar Ballorig in Veldhoven gegaan. Dit was heel erg leuk en de kinderen hebben allemaal super leuk met elkaar gespeeld. Toen we bij Sportstuif terugkwamen hebben we binnen nog wat spelletjes gespeeld.

   

 

Donderdag 9 juni:

Vandaag waren na het fruit eten met een groot deel van de kinderen dierentuintje op het veld aan het spelen. Dit vonden ze zo leuk dat wij er een tikspel van hadden gemaakt: dierentuintikkertje, zo konden ze toch verder met hun spel gaan. De andere kinderen hebben vrij gespeeld in de bossen of waren aan het voetballen. Na de activiteiten mochten de kinderen weer vrij spelen.

 

Vrijdag 10 juni:

Na de boterham stond er voor ons een badminton clinic op het programma in de Belleman. De clinic werd verzorgd door Badmintonvereniging De Valken. De kinderen konden zo op een leuke en speelse wijze kennis maken met badminton. Iedereen had super goed meegedaan en het was een hele geslaagde clinic.

  



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches