Leuke sportieve BSO met enthousiast personeel en veel verschillende activiteiten.

Mickey Jans Mickey Jans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkey town, memory estafette en just dance! Week 16 - 2024

Maandag 15 april

Vandaag was het weer de eerste dag van de week. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen bij Sportstuif Valkenswaard waren aangekomen, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje wilden we eigenlijk naar buiten gaan, maar het weer liet dit helaas niet toe. We waren eerst binnen een aantal activiteiten gaan doen, zoals museumwachtertje. Na een kwartier stopte het met regenen en zijn we direct naar buiten gegaan, zodat de kinderen toch nog even hun energie kwijt konden. Buiten stonden er nog drie activiteiten op het programma, namelijk: De kluis, tikspelen en de stopdans. Er werd veel gerend tijdens de activiteiten en iedereen deed goed mee. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen kwamen alle ouders de kinderen weer ophalen.

 

Dinsdag 16 april

We zijn de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in Valkenswaard en omstreken. Rond 15:45 uur waren alle kinderen gearriveerd bij Sportstuif Valkenswaard en zijn we gezamenlijk een lekker fruithapje gaan eten met limonade erbij. Na het fruithapje moesten we helaas weer binnen blijven, omdat het erg vies weer was buiten. Gelukkig konden we nog drie leuke activiteiten binnen doen. De summa stagiair gaf namelijk het spel fopbal en het commandospel. Zelf gaven we nog het spel ‘water lucht aarde’ en just dance. Ondanks het vieze weer konden de kinderen zo toch hun energie kwijt en hadden de kinderen toch nog een leuke dag gehad. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Woensdag 17 april

Woensdag is altijd een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard, want de kinderen zijn op woensdag allemaal eerder uit. Om 12:00 uur zijn we eerst alle kinderen gaan ophalen bij de verschillende basisscholen. Nadat iedereen was opgehaald, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen eerst nog even vrij spelen. Zo werd er veel gevoetbald en werden er veel spelletjes gespeeld. Na het vrij spelen zijn we naar de Wedert gegaan. Hier hebben we binnen veel leuke spelletjes gedaan en hebben we buiten een aantal activiteiten gedaan, zoals de skippyballenrace. Rond 16:00 uur was het weer tijd om terug te gaan naar sportstuif Valkenswaard. Eenmaal terug bij sportstuif Valkenswaard werd er nog veel met de LEGO gespeeld en werden er nog veel spelletjes gespeeld. Zo hadden de kinderen vandaag weer erg veel gespeeld en kwam de woensdag weer tot een einde.

 

 

Donderdag 18 april

Vandaag was het alweer bijna de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. We waren de dag weer begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in Valkenswaard en omstreken. Nadat iedereen was gearriveerd bij Sportstuif Valkenswaard, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. De fontys stagiaires hadden weer drie leuke activiteiten voorbereidt, namelijk: memory estafette, auto tikkertje en harry potter tikkertje. De kinderen deden erg goed hun best om zo snel mogelijk vier dezelfde kaartjes te krijgen. Iedereen deed weer goed mee en iedereen deed er alles aan om te winnen. Soms werd er zelfs een beetje valsgespeeld. Na de activiteiten mochten alle kinderen nog vrij spelen en werd er nog veel gevoetbald en gekleurd. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door hun ouders. 

 

Vrijdag 19 april

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. De vrijdag is ook altijd een langere dag, want veel scholen zijn eerder uit op vrijdag. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van de basisscholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. Het was namelijk de laatste dag, voordat de meivakantie begon, dus zijn we met zijn alle op uitstapje gegaan. We zijn naar monkey town gegaan, wat de kinderen erg leuk vonden. Er werd zo veel gerend en gespeeld met elkaar, dat je zelfs het zweet op de voorhoofdjes zag. Er werd dan ook erg veel gedronken. Rond 16:00 uur was het weer tijd om terug te gaan, want de eerste ouders stonden alweer klaar om hun kinderen op te halen. Toen we terug waren bij Sportstuif Valkenswaard was het nog tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders en was het tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches