Een geweldige opvang waar kinderen echt kind kunnen zijn. Lekker ravotten, buiten zijn, nieuwe spellen ontdekken, bouwen, knutselen. Een echte eyeopener wat betreft t beleid: de kinderen spelen buiten tot 17:00 en daarna mogen ze naar binnen. Na een schooldag hoor je lekker buiten te ravotten, vies te worden en te bewegen. De begeleiding wordt ook nog eens gedaan door een top team! Perfect geregeld, goede communicatie! Wij, maar bovenal Tim is tevreden en blij.

Vera Beerens - Wijffelaars Vera Beerens - Wijffelaars
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie bij Sportstuif Valkenswaard! week 17 & 18 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 17 en 18!

 

Week 1

De vakantie zit er helaas weer op, hij is weer voorbij gevlogen. De kinderen vinden de vakanties altijd de leukste tijd bij Sportstuif, omdat we dan heel veel leuke uitjes gaan doen. Zo ook deze vakantie.

We zijn de vakantie begonnen samen met Sportstuif Veldhoven bij de Hooiberg, een super leuke binnenspeeltuin. Op de dinsdag hadden we een hele grote groep, hiervan zijn de grotere kinderen in de ochtend wezen lasergamen met Sportief Valkenswaard en de kleine kinderen hebben koekjes gebakken. In de middag is Stefanie langs gekomen om zeepjes te maken met de kinderen, super leuk! Woensdag was het koningsdag, dus waren de PM’ers van Sportstuif Valkenswaard ook een dagje vrij. De dag na koningsdag was wederom een hele drukke dag, maar gelukkig zit Monkeytown tegenover de BSO. Hier hebben de kinderen de hele middag lekker kunnen spelen! De laatste dag van de week zijn we in de ochtend naar Sportstuif Veldhoven gegaan, hier hebben we lekker kunnen spelen met alle kinderen en in de middag hebben de kinderen hun ogen uit gekeken bij Dierenrijk!

   

 

Week 2

Dan zitten we alweer op de helft van de vakantie, deze week is het iets rustiger en dat betekend ook meteen dat we de hele week leuke dingen leuke uitstapjes kunnen gaan doen. Maandag zijn we naar Helmond gegaan om de hele middag te springen bij WeJump, hier hebben de kinderen allerlei knappe kunstjes laten zien. Dinsdag is Sportstuif Veldhoven weer bij ons op bezoek geweest, de kinderen hebben eerst samen kunnen spelen en na de lunch zijn we samen naar de Klimbim geweest in Waarle. De kinderen hebben hier lekker kunnen klimmen en klauteren en de tijd vloog voorbij. Woensdag mochten wij een dagje op bezoek komen bij Sportstuif Veldhoven, we hebben hier de hele ochtend lekker buiten kunnen spelen. Na de lunch zijn we naar speelpark de Splinter gegaan in Eindhoven, met dit mooie weer was het daar super leuk! Op donderdag hadden we de grootste groep van de week, maar ook met deze groep hebben we een leuk uitstapje gedaan. Na het vrij spelen in de ochtend hebben we in de middag een speurtocht gedaan, waar we uiteindelijk uitkwamen bij speeltuin Geenhoven! De laatste dag van de week is weer aangebroken, vrijdag zijn we gaan lunchen bij Sportstuif Veldhoven en zijn we daarna samen naar het Kabouterdorp geweest! Het was wederom mooi weer, dus we hebben lekker de hele middag buiten kunnen spelen. Ook konden de kinderen hier midgetgolfen, daar hebben ze dan ook zeker gebruik van gemaakt!

De twee weken vlogen voorbij, het was weer een super leuke vakantie!

      



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches