Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Malpie hoeven, hoepeldans en rad van fortuin! Week 4- 2024

Maandag 15 januari

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Eerst hebben we gezamenlijk een hapje fruit gegeten met wat limonade erbij. Hierna zijn we al snel naar buiten gegaan om twee activiteiten te doen, namelijk: De hoepeldans en slingertikkertje. Er waren erg veel lachende gezichtjes te zien en er werd dan ook goed gedanst. Alle kinderen konden tijdens de activiteiten weer hun energie kwijt en iedereen was weer erg actief bezig geweest vandaag. Na de activiteiten was het tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen al opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 16 januari

Nadat alle kinderen waren opgehaald van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al snel naar buiten gegaan om twee activiteiten te doen. Erg veel kinderen wilden gaan voetballen vandaag en hierom hebben we ervoor gekozen om een partijtje voetbal te gaan doen. De andere activiteit was een leuk tikspel. Er werd erg veel gerend tijdens de twee activiteiten en na afloop hadden de kinderen dus ook een lekker koekje verdiend. Na de twee activiteiten werden de kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de dag bij sportstuif Valkenswaard er weer op.

 

Woensdag 17 januari

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard. De scholen zijn op woensdag namelijk eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald, hebben we eerst gezamenlijk geluncht. Na de lunch stond er een speciale activiteit op de planning. We zijn namelijk met zijn alle naar de Malpie Hoeven gegaan. Hier waren de kinderen erg enthousiast over en er werd weer leuk gespeeld met elkaar. Rond 16:15 was het weer tijd om terug te gaan, want de eerste ouders stonden al klaar om de kinderen weer op te halen. Eenmaal terug bij SV Valkenswaard werd er nog veel met de LEGO gespeeld en werden er nog wat kaartspelletjes gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door de ouders.

 

Donderdag 18 januari

Na het ophalen van alle kinderen, was het weer tijd voor een gezamenlijk fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje stond er weer een speciale activiteit op het programma, namelijk: Het sportstuif rad van fortuin. Dit werd in verschillende groepjes gedaan en de oudere kinderen mochten de teamcaptains zijn. Iedereen had hard gestreden om te winnen, maar er kon maar één team het beste zijn. Na het rad van fortuin was het koekjestijd en mochten de kinderen nog vrij spelen. Zo werd er buiten nog gevoetbald en werden er binnen nog verschillende spelletjes gespeeld. 

 

Vrijdag 19 januari

Vrijdag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, omdat de kinderen eerder uit zijn van school. We zijn de dag begonnen met een gezamenlijke lunch met wat limonade erbij. Na de lunch zijn we snel naar buiten gegaan om een activiteit te spelen, namelijk: Museumwachtertje. Er werden tijdens dit spel erg mooie standbeelden gemaakt en de museumwachter moest goed kijken of hij de standbeelden zag bewegen. Na de activiteit was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje mochten de kinderen vrij spelen en werd er buiten veel gevoetbald en werd er binnen veel met de LEGO gespeeld. Om 17:00 was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen al vrij snel opgehaald door alle ouders. Zo zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en was het tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches