Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend stratego, vossenjacht en tien tellen in de rimboe! Week 12 - 2024

Maandag 18 maart

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje wilden de kinderen heel erg graag levend stratego gaan spelen. Dit zijn we dan ook gaan doen. De kinderen probeerden tijdens het spel de vlag zo goed mogelijk te verstoppen. Zo goed, dat de vlag zelfs helemaal niet zichtbaar was. De vlag moet natuurlijk wel zichtbaar zijn en hierom zijn we de kinderen dan ook gaan controleren, wanneer ze de vlag gingen verstoppen. Na de activiteit mochten de kinderen nog vrij spelen en bleven veel kinderen buiten, omdat het erg lekker weer was. Zo zat de eerste dag van de week er weer op en werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 19 maart

Nadat alle kinderen van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje. Het was ook vandaag weer erg lekker weer en hierom zijn we na het fruithapje ook zo snel mogelijk naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. We zijn gevangenistikkertje en anne maria koekkoek gaan spelen. De kinderen konden tijdens deze spellen weer lekker hun energie kwijt en er werd dan ook weer veel gerend. Na de spellen was het nog tijd voor een koekje, waarna de kinderen nog vrij mochten spelen. Ook vandaag werd er tot het laatste moment veel buiten gespeeld, want het was allang niet meer zo een lekker weer geweest. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

Woensdag 20 maart

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, want alle scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van alle scholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. We zijn namelijk naar Sportstuif RKVVO gegaan, om hier de vossenjacht te gaan doen (https://www.sportstuif.nl/veldhovenrkvvo/). Het was een geslaagde middag en de kinderen hadden het erg naar hun zin gehad. Rond 16:30 uur was het weer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard, want de eerste ouders stonden al klaar om hun kinderen op te halen. Voor de rest werden er nog veel spelletjes gespeeld en werd er nog veel buiten gespeeld, want ook vandaag was het weer een lekker weertje. 

 

Donderdag 21 maart

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de week. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald in de gemeente Valkenswaard zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Vandaag hadden de fontys stagiaires twee spellen voorbereidt en gaven we zelf ook nog een spel. De fontys stagiaires gaven het spel oneindig tikkertje en leeuwenkooien. Zelf speelden we nog inhaaltikkertje en flipperkasten met de kinderen. De kinderen vonden dit erg leuke spellen en dit was dan ook te zien aan alle lachende gezichtjes. Iedereen deed ook erg goed mee met de spellen. Toen de spellen afgelopen waren, was het alweer tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden er veel spelletjes gespeeld en werd er binnen ook nog veel gekleurd en met de LEGO gespeeld. Zo zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op en werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

Vrijdag 22 maart

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een lange dag. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op vrijdag namelijk eerder uit. We waren de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch wilden we eigenlijk naar buiten gaan, maar dit liet het weer helaas niet toe. Het was erg vies weer, waardoor we binnen moesten blijven. De kinderen gaven aan, dat ze erg graag verstoppertje in het donker wilden spelen. Dit zijn we dan ook gaan doen. Na de eerste activiteit was het tijd voor een lekker fruithapje. Na het fruithapje was het nog tijd voor twee andere activiteiten, namelijk: Museumwachtertje en tien tellen in de rimboe. Er werd erg enthousiast meegedaan door alle kinderen en het was dan ook te zien, dat de spellen in de smaak vielen. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen weer vrij snel opgehaald door alle ouders.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches