Een leuke BSO waar elke dag leuke en sportieve activiteiten zijn.

Sjoerd Fijneman Sjoerd Fijneman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend memorie, nieuwjaarswandeling en film met popcorn! Week 2 – 2023

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 2!

 

Maandag 9 januari

De eerste schooldag na de vakantie zit er weer op, we beginnen ook weer vol energie op de BSO. Vandaag hadden we weer leuke activiteiten gepland. We hebben als eerste met alle kinderen samen wc tikkertje gedaan en erna hebben we tienbal met de grote kinderen gedaan en kamelenrace met de kleine kinderen. Maar de activiteiten vielen helaas na een half uur buiten spelen in het water want het begon hard te regenen dus we zijn snel naar binnen gegaan. Hier hebben we de rest van de middag fijn vrij gespeeld.

 

Dinsdag 10 januari

Vandaag was het een drukke maar gezellige dag op de BSO. Het regende weer de hele dag, maar dat mocht de pret niet drukken! Na het fruit eten werd de groep in tweeën gedeeld en de tafels aan de kant geschoven want het was tijd voor de activiteiten. We hebben Levend memorie gedaan, en wat werden er weer leuke originele dansjes verzonnen! Aan de andere kant werd er minder bewogen want daar werd muzeumpje gespeeld, wie kon er het beste stil staan als een standbeeld?

 

Woensdag 11 januari

Vanmiddag zijn wij naar Veldhoven Basko gegaan want zij hadden een leuke activiteit gepland. We hebben namelijk een super leuke nieuwjaarswandeling gelopen aan de hand van foto’s. Halverwege was er een lekker bekertje ranja en op het einde was er warme chocomel of kinderchampagne!

 

Donderdag 12 januari

Vandaag waren er weer veel kinderen op de BSO, een gezellige drukte die helaas weer binnen moest blijven want het is ook vandaag weer geen moment droog geweest. Gelukkig waren we weer zo creatief om binnen 3 leuke spellen te doen. Met de grote kinderen hebben we het Sportstuif rad van Fortuin gespeeld, welk team vouwt het beste vliegtuigje, wie raadt als eerste het liedje en wie gooit als eerste de bal in de beker? Met de kleinere kinderen hebben we de menselijke knoop en bommetje gespeeld. Ondanks het slechte weer heeft toch iedereen fijn gespeeld vandaag!

 

Vrijdag 13 januari

De laatste dag van de week en ook vandaag was het helaas nog altijd slecht weer. We hebben daarom weer fijn binnen gespeeld. We hebben hutten gebouwd, getekend (in de hut), en met lego gespeeld. Na he vrij spelen hebben we samen film gekeken, met lekkere popcorn!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches