Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lekkere dingen bakken en in de sneeuw spelen in week 6-2021!

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 6!

Maandag 8 februari
Afgelopen weekend hebben we een prachtig pak sneeuw gekregen. Hier hebben veel kinderen zondag al urenlang in gespeeld! Ook vandaag was er nog een enorme berg. We gingen te voet richting de BSO. Dit is niet alleen een stuk veiliger, maar ook heel leuk door de sneeuw! Jennemieke had een ei bij zich... Waarvoor zou dat dan toch zijn? Na even raden werd het dan toch verklapt. We gaan appelflappen bakken! Wat een lekkere verrassing. Ook hebben we veel TikTok filmpjes opgenomen. Hebben jullie ook TikTok? Volg ons nu!

Dinsdag 9 februari
Vandaag maakten de kinderen van de Grasspriet en de Smelen een mooie winterwonderwandeling naar de BSO. De zon scheen, er lag een dik pak sneeuw... Het leek wel wintersport! Na het fruit eten konden we niet wachten om naar buiten te gaan. Met emmers probeerden we een iglo te bouwen. Helaas was de sneeuw niet sterk genoeg, dus een muur voor het sneeuwballengevecht was ook goed ;-). Ook hebben een aantal kinderen onlangs het letterfeest gehadop school. We schreven onze eigen naam in de sneeuw, ook hebben we "SPORTSTUIF" geschreven! Na een tijdje warmden we binnen gezellig op met warme chocomel.

Woensdag 10 februari
Vandaag stonden er niet één, maar twee uitstapjes gepland! Eerst gingen we naar Sportstuif Veldhoven. Hier hebben we gezellig gegeten en even gespeeld. Daarna gingen we voor het eerst naar Sportstuif Best. Deze splinternieuwe BSO had vandaag de woensdagmiddagactiviteit weer op de planning staan! Op het programma stond levend stratego en een wedstrijdje sneeuwpoppen bouwen. We hebben een super gezellige middag gehad!

Donderdag 11 februari
Wat een prachtig weertje is het toch de afgelopen dagen! We hadden vandaag een groot clubje ondanks de noodopvang. We hadden daarom niet één, maar twee spellen op de planning staan! Eerst gingen we tikspelen doen. Met pionnen wordt een veld uitgezet. We speelden ijspegeltikkertje en tik je vak leeg. Door de sneeuw moesten we extra hard werken, maar dat vonden we niet alleen maar leuk. Toen we binnen onze natte en koude jassen en schoenen uit hadden gedaan hadden Nijs en Dorien stoelen in een kring gezet. We gingen stoelendans doen! Het is bijna carnaval, dus alle muziek van de stoelendans was in carnavalssferen. Alle kinderen gingen los!

Vrijdag 12 februari
Op de laatste dag voor de carnavalsvakantie gingen we samen met Sportstuif Deurne, Asten én Helmond naar het zandbos in Deurne. Dit is een groot speelbos met grote heuvels, extra leuk in de sneeuw om vanaf te sleeën! Het was super gezellig maar wel ijskoud. Na een hoop mooie sleepartijen gingen we weer op huis aan.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches