Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lekker weer en veel beweging in week 16 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 16!

Maandag 19 april
Wisten jullie dat we binnenkort één jaar geopend zijn!? Dat betekent FEEST! Omdat de officiële dag in de meivakantie valt, willen we de feestweek na de meivakantie plannen. Zo zijn alle kinderen erbij! Wil je meedoen aan deze feestweek? Schrijf je dan in op www.samenbijsportstuif.nl .

Dinsdag 20 april
Zoals jullie misschien wel weten zijn reviews erg belangrijk voor Sportstuif (voor iedere organisatie wel!). Reviews worden veel gelezen en ze zorgen voor een groter bereik. Interesse om een review achter te laten? Dat kan via Facebook of Google. Alvast bedankt!

Woensdag 21 april
Het was opnieuw een dag met lekker weer! Na het eten van de boterhammen heeft Desiree haar tennisrackets tevoorschijn gehaald. Wisten jullie dat Desiree zelf aan tennis doet? Vervolgens zijn we naar Sportstuif Best gedaan voor de sportactiviteit van deze week. Hier hebben we eerst fruit gegeten met de andere kinderen. De woensdagmiddagactiviteit startte met Harry Potter tikkertje.

Bij Harry Potter tikkertje staan alle kinderen op een rij met hun gezicht naar de muur, zodat ze niks kunnen zien. De begeleider loopt langs. Als je één keer op je rug wordt getikt ben je Harry Potter. Je kunt kinderen bevrijden die af zijn getikt. Wordt je twee keer op je rug getikt, dan ben je Voldemort. Voldemort kan iedereen af tikken. Wordt je niet getikt? Dan ben je gewoon een loper.

Na dit spannende introductiespel gingen we verder met levend stratego. Deze versie speelden we in de dierenvariant. Zo was het duidelijk en toch heel spannend voor de kinderen! We hebben een super leuke middag gehad!

Donderdag 22 april
Donderdag startte de BSO dag eerder dan normaal, de kinderen van st Martinus hadden een studiedag! Martine ving de kinderen op. Na de lunch gingen ze in het bos politie en boefje spelen. Dit was super leuk! Leuk weetje over Martine: wisten jullie dat Martine eigenlijk alles doet wat betreft de grafische vormgeving van Sportstuif? Zo maakt ze posters, heeft ze het logo van SamenbijSportstuif gemaakt en nog veel meer. Kortom, een echte duizendpoot!

Vrijdag 23 april
Vandaag vonden op bijna alle scholen in Nederland de Koningsspelen plaats. Het Koningsspelen lied "zij aan zij" werd gedanst, veel kinderen waren gekleed in oranje of rood-wit-blauw, misschien had jouw school wel een gezamenlijk schoolontbijt om de dag goed te beginnen..? Wat in ieder geval niet kon ontbreken waren de sport- en spelactiviteiten! De hele ochtend vol plezier, en daarna nog eens een middag in het zonnetje spelen bij Sportstuif!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches