Hartstikke leuk voor kinderen om lekker buiten en sportief bezig te zijn! Maar ook de mogelijkheid om lekker even creatief te werken of te puzzelen. Leuke activiteiten, en ook in vakanties leuke uitstapjes!

Het is zo fijn voor de kinderen, ze kunnen sporten maar ook even rustig creatief bezig zijn. De activiteiten blijven verrassen, zo leuk! Ook in de vakanties, hele leuke uitstapjes. Begeleiding is sportief en bestaat uit professionele en betrokken jongens en meiden.

Cora en Pierre van Herk Cora en Pierre van Herk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lekker in de buitenlucht bewegen én een bezoekje aan Sportstuif Meerhoven; dit was week 2-2021!

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 2!

Maandag
Vandaag hadden we maar één kind op de noodopvang. Wij zijn daarom gezellig gaan sporten bij Sportstuif Meerhoven! Hier stonden Yvonne en Laura op de groep met een gezellig clubje. We zijn naar het speeltuintje gegaan dat op een steenworp afstand van de BSO ligt. Hier hebben ze niet alleen klim- en klautertoestellen, maar ook apparaten waarbij je kunt fitnessen met je eigen lichaamsgewicht. Dat was erg leuk om te doen!

Dinsdag
In de ochtend is Jennemieke net als gisteren weer bij de Agnetendal, Sint Martinus en de Belhamel geweest. We hebben overal eerst buiten gespeeld, vervolgens gingen we sporten. Bij de Agnetendal en Sint Martinus stond apenkooi op het programma, super leuk! Daarna was het ook een heel gezellige middag. Met zeven kids zijn we gezellig op onze eigen locatie gebleven. We hebben fijn vrij buiten gespeeld. De kou deed ons niks, we waren goed ingepakt. We hadden een spannend spel gedaan waarbij we met de frisbee door een hoepel moesten gooien. Dit was erg moeilijk maar uiteindelijk wel gelukt!

Donderdag
Vandaag was collega Martine op de Belhamel. Ze heeft lekker buiten gesport met de kids, heerlijk als dit kan! Wanneer het droog is sporten we het liefst altijd buiten. Op het programma stond onder andere de geluksestafette voor de bovenbouw en een parcours voor de jongste kinderen. Onverwachts hadden we in de middag maar drie kinderen op de buitenschoolse opvang. Dit was een gezellig clubje, we hebben gezellig binnen en buiten gespeeld.

Vrijdag
Vrijdag had slechts één kindje weer het rijk voor zich alleen samen met Ruben. Samen hebben ze zich goed vermaakt.

We hopen dat we elkaar snel weer allemaal mogen zien. We kunnen niet wachten om met onze club kids weer met zijn allen aan de slag te gaan!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches