Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Koekjes bakken, knutselen en verschillende challenges! Week 42-2023

Maandag 16 oktober

Vandaag is het weer een nieuwe week, maar niet zomaar een week. Het is namelijk herfstvakantie en dat betekent dat het extra lange dagen bij Sportstuif zijn met speciale activiteiten. Tussen 8:00 en 9:30 werden alle kinderen naar sportstuif gebracht, door hun ouders. We zijn de dag begonnen met een lekker fruithapje. Na het fruithapje zijn we aangelopen naar een grote speeltuin in Valkenswaard. In de middag hadden we eerst gezamenlijk geluncht. Na de gezamenlijke lunch was het tijd voor een knutselmiddag. We hadden namelijk een workshop geregeld. Alle kinderen hadden hele mooie dingen gemaakt. Alle knutselwerken hadden wel met een bepaald thema te maken, namelijk: Halloween. Na het knutselen was het weer tijd voor een fruithapje en vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen al snel opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 17 oktober

Ook vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard. Er hoefde geen kinderen opgehaald te worden, want alle kinderen werden in de ochtend gebracht naar Sportstuif door de ouders. We zijn de dag begonnen met een gezamenlijk fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje was het weer tijd voor een aantal speciale activiteiten. We begonnen met het knutselen van een herfstkrans. Hierbij mochten de kinderen eerst hun eigen versieringen buiten gaan vinden. Ook stonden er door heel de dag heen een aantal challenges op de planning. Hier gingen we de strijd aan met een aantal andere sportstuif locaties. Na de gezamenlijke lunch hadden we puzzelstukken verstopt in de bossen. De kinderen moesten alle puzzelstukken proberen te vinden en de puzzel proberen op te lossen. Hierna was het weer tijd voor een fruithapje en mochten de kinderen vrij spelen. Om 17:00 was het weer tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen snel opgehaald door alle ouders.

Woensdag 18 oktober

Op woensdag kwamen er maar weinig kinderen naar Sportstuif Valkenswaard. Alle kinderen werden weer in de ochtend gebracht door alle ouders. Na het gezamenlijk fruithapje, was het tijd voor een uitstapje, namelijk: Ballorig in Velhoven. We zijn met de bus naar Ballorig in Velhoven gereden. Hier hebben de kinderen de hele ochtend/middag mogen spelen met elkaar, wat de kinderen erg leuk vonden. In de middag zijn we teruggereden naar Sportstuif Valkenswaard en was het tijd voor een fruithapje met limonade. Hierna mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden de kinderen alweer opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op. 

Donderdag 19 oktober

Nadat alle kinderen weer waren gebracht door alle ouders, zijn we de dag begonnen met wat limonade en een fruithapje. Ook vandaag stonden er weer twee speciale activiteiten op het programma, namelijk: Eekhoorns knutselen en koekjes bakken. In de ochtend zijn we begonnen met koekjes bakken. De kinderen mochten mooie vormen van de koekjes maken. Na het koekjes bakken was het tijd voor de gezamenlijke lunch, waar alle kinderen twee ‘gezonde’ boterhammen en twee ‘ongezonde’ boterhammen mochten pakken. Na de lunch mochten alle kinderen hun eigen eekhoorn knutselen. Wanneer de kinderen hier klaar mee waren, mochten de kinderen vrij spelen. Na het vrij spelen was het nog tijd voor een koekje en werden de kinderen opgehaald door alle ouders.

Vrijdag 20 oktober

Vandaag was het alweer de laatste dag van de herfstvakantie bij Sportstuif Valkenswaard. Dit betekende dus ook dat er weer twee speciale activiteiten op de planning stonden, namelijk: Herfstbomen vingerverven en in de middag hadden we binnen een film gekeken met zijn alle i.v.m. het slechte weer buiten. Er waren weer veel lachende gezichtjes te zien tijdens de activiteiten en het was dus weer een geslaagde dag bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat de film in de middag was afgelopen werden de kinderen al vrij snel weer opgehaald door de ouders en mochten de overige kinderen nog vrij spelen. Het was een geslaagde week bij Sportstuif Valkenswaard en het was tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk
Mitch Verkoelen
Mitch Verkoelen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches